|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:51 am
Yumehayla Lethiel Yumehayla Lina-san ano fajnie był taki fajny chłopak *^_______^* ...*czuje się zdradzony*... crying xd .. witaj Yume whee witaj lina whee *przytuuula oboje* ...Linuś już mnie nie kocha...znalazł sobie innego...BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU crying crying crying O.o ... a to drań !! xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:53 am
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla Lina-san ano fajnie był taki fajny chłopak *^_______^* ...*czuje się zdradzony*... crying xd .. witaj Yume whee witaj lina whee *przytuuula oboje* ...Linuś już mnie nie kocha...znalazł sobie innego...BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU crying crying crying O.o ... a to drań !! xd xd xp BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU crying crying crying crying crying *siada w kącie i płacze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:55 am
gdzie takie znalazles? xd sa jakies inne wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:55 am
Yumehayla BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU crying crying crying crying crying *siada w kącie i płacze* Zartowałem xd Lina kocha tylko ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:58 am
Lina-san Zartowałem xd Lina kocha tylko ciebie ...serio...? *oczka Bambi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina skroc posty xp jeszcze bana dostaniesz, choc najpierw ostrzezenie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:59 am
ale ja mam inną blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:00 am
Miss_Karina Lina skroc posty xp jeszcze bana dostaniesz, choc najpierw ostrzezenie sweatdrop skaracam skracam xp jak zauważe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ale ja mam inną blaugh heart gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Miss_Karina Lina skroc posty xp jeszcze bana dostaniesz, choc najpierw ostrzezenie sweatdrop skaracam skracam xp jak zauważe O.o wilkiem sie stalas/les? XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:01 am
Yumehayla Lina-san Zartowałem xd Lina kocha tylko ciebie ...serio...? *oczka Bambi* ta ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|