|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:13 am
Sayokun _cleef_ ale tu cicho! a sei zostala wyzucona ? eek eek eek co question jak question czemu question 3 miesiace temu, dostala zeczy od konta ktore bylo hackowane !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:14 am
ja tylko na chwilke przybyłem...do zobaczenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:14 am
Delein Avsko! Karina- ja sobie nawet tego wyobrazić nie potrafię, co dopiero narysować..ale chyba to nie jest tak straszne jak brzmi, co? XD nie jest tak strasznie.... XD (z wyjatem tego ze 2-3 h myslalam jak to przedstawic, az mi leb rozbolal XD) Cleff- a skad wiesz??!!! eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:15 am
_cleef_ Sayokun _cleef_ ale tu cicho! a sei zostala wyzucona ? eek eek eek co question jak question czemu question 3 miesiace temu, dostala zeczy od konta ktore bylo hackowane ! eek ale to chyba nie jej wina eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:16 am
Sayokun _cleef_ Sayokun _cleef_ ale tu cicho! a sei zostala wyzucona ? eek eek eek co question jak question czemu question 3 miesiace temu, dostala zeczy od konta ktore bylo hackowane ! eek ale to chyba nie jej wina eek wlasnie to nie byla jej wina!!! eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:18 am
Miss_Karina Cleff- a skad wiesz??!!! eek eek eek hmm... kto to Cleff ? niewiem ale chodziasz ja "cleef" wiem bo mi muwila !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:18 am
_cleef_ Miss_Karina Cleff- a skad wiesz??!!! eek eek eek hmm... kto to Cleff ? niewiem ale chodziasz ja "cleef" wiem bo mi muwila !sorki ^^" pomylilam sie, wybaczysz Cleef ?? sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:20 am
Miss_Karina _cleef_ Miss_Karina Cleff- a skad wiesz??!!! eek eek eek hmm... kto to Cleff ? niewiem ale chodziasz ja "cleef" wiem bo mi muwila !sorki ^^" pomylilam sie wybaczysz Cleef sweatdrop whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:33 am
ja updatowałem plan gildii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:40 am
Sayokun ja updatowałem plan gildii 3nodding dziekuje za umieszczenie mojego fotelika 4laugh zaraz bede porobie foteczki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:42 am
Miss_Karina Sayokun ja updatowałem plan gildii 3nodding dziekuje za umieszczenie mojego fotelika 4laugh nie ma sprawy ^^ (jego już dawno dodałem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:59 am
Sayokun Miss_Karina Sayokun ja updatowałem plan gildii 3nodding dziekuje za umieszczenie mojego fotelika 4laugh nie ma sprawy ^^ (jego już dawno dodałem) ja dopiero dzis zauwazylam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:08 am