Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5190 5191 5192 5193 5194 5195 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:04 am

Yumehayla
Miss_Karina
Raticiel
Musze iść, papatki i ściski heart heart heart
papatki Rati ^^

Yume- te obrazy z Skrzydlatymi to sa oparte na zdjeciach, oryginalach ale troche je przerobilam 3nodding moze wam sie spodobaja wink

Nyuuuuuuuuuuuuuuuuu, pokaż koniecznie 3nodding ...zbieram rysunki z aniołkami^^...
ooo...to moze mi przeslesz pare obrazeczkow z aniolami? ^^ ja mam nawet taka ksiazke "Obroncy Krolestwa" Marii Kossakowskiej ^^ bardzo ja lubie biggrin
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:05 am

Vanscin
Swego czasu w Kawaii dużo ich było...
niooo np. Wish albo Angel Sanctuary biggrin ale teraz ni kupuje kawaii bo kasa mi jest potrzebna

Miss_Karina

Vanscin

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:06 am

Miss_Karina
Vanscin
niooo np. Wish albo Angel Sanctuary biggrin ale teraz ni kupuje kawaii bo kasa mi jest potrzebna
Poza tym Kawaii to sie teraz nie opałaca- takie czasopisemko jak Kaczor Donald dla dzieci... Mangazyn za to był superowy... szkoda, że padł...
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:07 am

Vanscin
Miss_Karina
Vanscin
Poza tym Kawaii to sie teraz nie opałaca- takie czasopisemko jak Kaczor Donald dla dzieci... Mangazyn za to był superowy... szkoda, że padł...
właśnie confused byl kiedys fajny i kupowalam, ale po zmianie redakcji.... B L E.... i nie ma juz innych ciekawych (był Mangazyn, albo MangaMix) i jush ni ma sad

Miss_Karina

Night_Lady

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:09 am

wiecie co ciągle łowie i łowie, i juz jak miałam jakąs rybcie drogą to mi error wyskakuje, co sie dzieje? juz tak 2 razy było...
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:10 am

Night_Lady
wiecie co ciągle łowie i łowie, i juz jak miałam jakąs rybcie drogą to mi error wyskakuje, co sie dzieje? juz tak 2 razy było...

nie martw sie ja tak miałam trzy razy z rędu. sweatdrop

Kopciuszek

Miss_Karina

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:11 am

Kopciuszek
Night_Lady

nie martw sie ja tak miałam trzy razy z rędu. sweatdrop
czesc panno z czerwonym noskiem biggrin biggrin biggrin
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:12 am

Miss_Karina
Yumehayla
Miss_Karina
Raticiel
Musze iść, papatki i ściski heart heart heart
papatki Rati ^^

Yume- te obrazy z Skrzydlatymi to sa oparte na zdjeciach, oryginalach ale troche je przerobilam 3nodding moze wam sie spodobaja wink

Nyuuuuuuuuuuuuuuuuu, pokaż koniecznie 3nodding ...zbieram rysunki z aniołkami^^...
ooo...to moze mi przeslesz pare obrazeczkow z aniolami? ^^ ja mam nawet taka ksiazke "Obroncy Krolestwa" Marii Kossakowskiej ^^ bardzo ja lubie biggrin

A czytałaś tej samej autorki 'Siewcę wiatru'^^? Poza tym polecam też 'Tam, gdzie spadają anioły' Terakowskiej...
Hym, z przesłaniem będzie problem bo mam tego baaaaaaaaaardzo dużo, a maile nie chcą mi załączników robić- -...ale mogę ci nagrać na płytkę jak chcesz^^...na razie mam dopiero 54,9MB, ale zbieram żeby było więcej XD...

O rysunki chodzi mi głównie autorskie, nie tylko z mang...a właśnie...wiecie że wkrótce w Polsce Wish wychodzi 4laugh ?

Yumehayla

Miss_Karina

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:14 am

Yumehayla

A czytałaś tej samej autorki 'Siewcę wiatru'^^? Poza tym polecam też 'Tam, gdzie spadają anioły' Terakowskiej...
Hym, z przesłaniem będzie problem bo mam tego baaaaaaaaaardzo dużo, a maile nie chcą mi załączników robić- -...ale mogę ci nagrać na płytkę jak chcesz^^...na razie mam dopiero 54,9MB, ale zbieram żeby było więcej XD...
O rysunki chodzi mi głównie autorskie, nie tylko z mang...a właśnie...wiecie że wkrótce w Polsce Wish wychodzi 4laugh ?
nio 4laugh musze sobie kupic biggrin biggrin biggrin a co do ksiazek oczywiscie wypozycze/kupie biggrin
pamietam jeszcze jak to bylo jakies 5-6 lat temu... mielismy malo propozycji mang i anime , a teraz.... mrowie tego jest biggrin xd
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:14 am

Musze sie zwijac. Papa!

Vanscin

Yumehayla

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:16 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:21 am

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:25 am

User Image i jak w tym wygladam question ^^"
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:27 am

Yumehayla

Miss_Karina

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:28 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5190 5191 5192 5193 5194 5195 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games