|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:04 am
Yumehayla Miss_Karina Raticiel Musze iść, papatki i ściski heart heart heart papatki Rati ^^ Yume- te obrazy z Skrzydlatymi to sa oparte na zdjeciach, oryginalach ale troche je przerobilam 3nodding moze wam sie spodobaja wink Nyuuuuuuuuuuuuuuuuu, pokaż koniecznie 3nodding ...zbieram rysunki z aniołkami^^... ooo...to moze mi przeslesz pare obrazeczkow z aniolami? ^^ ja mam nawet taka ksiazke "Obroncy Krolestwa" Marii Kossakowskiej ^^ bardzo ja lubie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:05 am
Vanscin Swego czasu w Kawaii dużo ich było... niooo np. Wish albo Angel Sanctuary biggrin ale teraz ni kupuje kawaii bo kasa mi jest potrzebna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:06 am
Miss_Karina Vanscin Swego czasu w Kawaii dużo ich było... niooo np. Wish albo Angel Sanctuary biggrin ale teraz ni kupuje kawaii bo kasa mi jest potrzebna Poza tym Kawaii to sie teraz nie opałaca- takie czasopisemko jak Kaczor Donald dla dzieci... Mangazyn za to był superowy... szkoda, że padł...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:07 am
Vanscin Miss_Karina Vanscin Swego czasu w Kawaii dużo ich było... niooo np. Wish albo Angel Sanctuary biggrin ale teraz ni kupuje kawaii bo kasa mi jest potrzebna Poza tym Kawaii to sie teraz nie opałaca- takie czasopisemko jak Kaczor Donald dla dzieci... Mangazyn za to był superowy... szkoda, że padł... właśnie confused byl kiedys fajny i kupowalam, ale po zmianie redakcji.... B L E.... i nie ma juz innych ciekawych (był Mangazyn, albo MangaMix) i jush ni ma sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:09 am
wiecie co ciągle łowie i łowie, i juz jak miałam jakąs rybcie drogą to mi error wyskakuje, co sie dzieje? juz tak 2 razy było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:10 am
Night_Lady wiecie co ciągle łowie i łowie, i juz jak miałam jakąs rybcie drogą to mi error wyskakuje, co sie dzieje? juz tak 2 razy było... nie martw sie ja tak miałam trzy razy z rędu. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:11 am
Kopciuszek Night_Lady wiecie co ciągle łowie i łowie, i juz jak miałam jakąs rybcie drogą to mi error wyskakuje, co sie dzieje? juz tak 2 razy było... nie martw sie ja tak miałam trzy razy z rędu. sweatdrop czesc panno z czerwonym noskiem biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:12 am
Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Raticiel Musze iść, papatki i ściski heart heart heart papatki Rati ^^ Yume- te obrazy z Skrzydlatymi to sa oparte na zdjeciach, oryginalach ale troche je przerobilam 3nodding moze wam sie spodobaja wink Nyuuuuuuuuuuuuuuuuu, pokaż koniecznie 3nodding ...zbieram rysunki z aniołkami^^... ooo...to moze mi przeslesz pare obrazeczkow z aniolami? ^^ ja mam nawet taka ksiazke "Obroncy Krolestwa" Marii Kossakowskiej ^^ bardzo ja lubie biggrin A czytałaś tej samej autorki 'Siewcę wiatru'^^? Poza tym polecam też 'Tam, gdzie spadają anioły' Terakowskiej... Hym, z przesłaniem będzie problem bo mam tego baaaaaaaaaardzo dużo, a maile nie chcą mi załączników robić- -...ale mogę ci nagrać na płytkę jak chcesz^^...na razie mam dopiero 54,9MB, ale zbieram żeby było więcej XD... O rysunki chodzi mi głównie autorskie, nie tylko z mang...a właśnie...wiecie że wkrótce w Polsce Wish wychodzi 4laugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:14 am
Yumehayla A czytałaś tej samej autorki 'Siewcę wiatru'^^? Poza tym polecam też 'Tam, gdzie spadają anioły' Terakowskiej... Hym, z przesłaniem będzie problem bo mam tego baaaaaaaaaardzo dużo, a maile nie chcą mi załączników robić- -...ale mogę ci nagrać na płytkę jak chcesz^^...na razie mam dopiero 54,9MB, ale zbieram żeby było więcej XD... O rysunki chodzi mi głównie autorskie, nie tylko z mang...a właśnie...wiecie że wkrótce w Polsce Wish wychodzi 4laugh ? nio 4laugh musze sobie kupic biggrin biggrin biggrin a co do ksiazek oczywiscie wypozycze/kupie biggrin pamietam jeszcze jak to bylo jakies 5-6 lat temu... mielismy malo propozycji mang i anime , a teraz.... mrowie tego jest biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:14 am