|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 8:37 am
Xan890 Kiray Gerenalicja nie proznuje... na dzien 29.12.2006 zaplanowala misje specjalna pod kryptonimem PIWO... mrgreen Nie ma co próżnować trzeba PH inwigilować. misja wykonana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 7:30 pm
Kiray Xan890 Kiray Gerenalicja nie proznuje... na dzien 29.12.2006 zaplanowala misje specjalna pod kryptonimem PIWO... mrgreen Nie ma co próżnować trzeba PH inwigilować. misja wykonana... ...oi!... i chuj... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 10:29 am
Kiray Xan890 Kiray Gerenalicja nie proznuje... na dzien 29.12.2006 zaplanowala misje specjalna pod kryptonimem PIWO... mrgreen Nie ma co próżnować trzeba PH inwigilować. misja wykonana... w 110% generale.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 2:04 pm
BeeWolf Kiray Xan890 Kiray Gerenalicja nie proznuje... na dzien 29.12.2006 zaplanowala misje specjalna pod kryptonimem PIWO... mrgreen Nie ma co próżnować trzeba PH inwigilować. misja wykonana... w 110% generale. oby nastepna misja tez sie powiodla 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 1:28 am
Kiray BeeWolf Kiray Xan890 Kiray Gerenalicja nie proznuje... na dzien 29.12.2006 zaplanowala misje specjalna pod kryptonimem PIWO... mrgreen Nie ma co próżnować trzeba PH inwigilować. misja wykonana... w 110% generale. oby nastepna misja tez sie powiodla 3nodding No no następna misja już niebawem, tylko ta w porównaniu do poprzedniej to będzie atak na wybrzeże Fancji. Ofiary będą, płacz i zgrzytanie zębami, pot krew i łzy. Ale jak się nam powiedzie to Historycy świata pisać o nas książki będą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 6:58 am
BeeWolf No no następna misja już niebawem, tylko ta w porównaniu do poprzedniej to będzie atak na wybrzeże Fancji. Ofiary będą, płacz i zgrzytanie zębami, pot krew i łzy. Ale jak się nam powiedzie to Historycy świata pisać o nas książki będą.
to byla walka... do tej pory czuje jej skutki ale nie dalismy sie mimo przewazajacej liczbie wroga... Dlaczego kobiety ziębną szybciej niż faceci? Bo im się „futro” nie dopina... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 11:46 am
Kiray BeeWolf No no następna misja już niebawem, tylko ta w porównaniu do poprzedniej to będzie atak na wybrzeże Fancji. Ofiary będą, płacz i zgrzytanie zębami, pot krew i łzy. Ale jak się nam powiedzie to Historycy świata pisać o nas książki będą.
to byla walka... do tej pory czuje jej skutki ale nie dalismy sie mimo przewazajacej liczbie wroga... Dlaczego kobiety ziębną szybciej niż faceci? Bo im się „futro” nie dopina... mrgreen
E tak ostro to nie było, kilka ran mam ale rechabilitacja jest zbędna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 1:09 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf No no następna misja już niebawem, tylko ta w porównaniu do poprzedniej to będzie atak na wybrzeże Fancji. Ofiary będą, płacz i zgrzytanie zębami, pot krew i łzy. Ale jak się nam powiedzie to Historycy świata pisać o nas książki będą.
E tak ostro to nie było, kilka ran mam ale rechabilitacja jest zbędna
*gryz go w boczek, tyłek, uszko, paluszek i ślimakowaty kiss w te jego sexowne łusta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 1:21 pm
`Amelia` *gryz go w boczek, tyłek, uszko, paluszek i ślimakowaty kiss w te jego sexowne łusta* Ozz czy nowy rekrut przechodzil chrzest bojowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 1:28 pm
Kiray `Amelia` *gryz go w boczek, tyłek, uszko, paluszek i ślimakowaty kiss w te jego sexowne łusta* Ozz czy nowy rekrut przechodzil chrzest bojowy?
domokun
Uznajmy to za chrzest ...
talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 1:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 1:52 pm
Co się dzieje, świat schodzi na psy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 4:17 am
BeeWolf Co się dzieje, świat schodzi na psy.
Drogi Panie Marszałku
Mam taką skromną zapytajkę do Pana Marszałka. Czy mogę Pana Marszałka wykorzystać w akcie [pokojowym] zwanym popularnie w naszym kraju sex'em? whee
Dziękuję za ruchłą odpowiedź.
Gorąco całuję i gdzieniegdzie oblizuję, Amelia vel Lisica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 12:05 pm
`Amelia` BeeWolf Co się dzieje, świat schodzi na psy.
Drogi Panie Marszałku
Mam taką skromną zapytajkę do Pana Marszałka. Czy mogę Pana Marszałka wykorzystać w akcie [pokojowym] zwanym popularnie w naszym kraju sex'em? whee
Gorąco całuję i gdzieniegdzie oblizuję, Amelia vel Lisica...mocna propozycja oi! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 2:07 pm
`Amelia` BeeWolf Co się dzieje, świat schodzi na psy.
Drogi Panie Marszałku
Gorąco całuję i gdzieniegdzie oblizuję, Amelia vel Lisica
Hym, ależ oczywiście. >zamaszystym gestem zaprasza do swojej sypialni na małe co nieco<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|