|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:56 am
Niom i sprawa się prawie rozwiązała 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:57 am
skonczylam lowiac... god... na jednej przynecie lowilam ponad 3 godziny eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:58 am
sweet_chii skonczylam lowiac... god... na jednej przynecie lowilam ponad 3 godziny eek ja tesh kcem łowić ryby ( jestem genialna, najpierw się bałam a teraz chcę i nie mogę crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:02 am
Raticiel sweet_chii skonczylam lowiac... god... na jednej przynecie lowilam ponad 3 godziny eek ja tesh kcem łowić ryby ( jestem genialna, najpierw się bałam a teraz chcę i nie mogę crying ) tak sie zdarza, wink , jak wrocisz do domu czy cos to bedziesz mogla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:08 am
ech cleef do ciebei chyba psozło nowe hasło na maila, ja się nie będę meczyc i do kumpla na konto itemki prześlę cleef sorry za kłopot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:19 am
Sei chan ech cleef do ciebei chyba psozło nowe hasło na maila, ja się nie będę meczyc i do kumpla na konto itemki prześlę cleef sorry za kłopot co ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:20 am
sweet_chii Raticiel sweet_chii skonczylam lowiac... god... na jednej przynecie lowilam ponad 3 godziny eek ja tesh kcem łowić ryby ( jestem genialna, najpierw się bałam a teraz chcę i nie mogę crying ) tak sie zdarza, wink , jak wrocisz do domu czy cos to bedziesz mogla a niom... ale nie wiem, czy tata mi da. Ale i tak mam pretekst do opanowania taty kompa, bo sią tiam moje materiały ze szkoły mrgreen a na "naszym" kompie ( cała rodzina prócz taty 3nodding ) nie ma ani flasza ani modemu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:27 am
auć ugryzłam się w język i z wrażenia zapomniałam co chciałam powiedzieć... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:29 am
Raticiel auć ugryzłam się w język i z wrażenia zapomniałam co chciałam powiedzieć... xd gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:30 am
_cleef_ Raticiel auć ugryzłam się w język i z wrażenia zapomniałam co chciałam powiedzieć... xd gonk boli blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 5:31 am