|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:45 am
papa Sei chan Mruu po ilu przychodzi informacja z aktywacją konta na gaia?? szczerze mowiac nie mam pojecia... sweatdrop zapisywalam sie na Gaia prawie poltora roku temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:46 am
Yeah, kupiłam wedkę, kupiłam przynętę i nagle się dowiedziałam, że nie mogę instalować flasha na szkolnym kompie... xd Ale tio nic, pogram później na kompie taty heart Nie moge się doczekać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:48 am
Sei chan Mraaa jak tak długo to jak mnie będa chcieli zbamowac to itemkwoich nie uratuję crying wydaje mi się, że gdyby mieli cię banowac, tio juz by to zrobili... chyba tego nie zrobią ( oby? ) surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:48 am
Raticiel Sei chan Mraaa jak tak długo to jak mnie będa chcieli zbamowac to itemkwoich nie uratuję crying wydaje mi się, że gdyby mieli cię banowac, tio juz by to zrobili... chyba tego nie zrobią ( oby? ) surprised A kto to wie crying Ja chce tylko itemki uratowac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:51 am
Własnie kumpla z klasy proszę o hasło i nick do jego konta, któego nie uzywa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:52 am
_cleef_ Sei chan Mraaa jak tak długo to jak mnie będa chcieli zbamowac to itemkwoich nie uratuję crying niewiem czy mi zaufasz, ale ja ci je moge przetszymacwydaje mi sie, ze by wiedzieli od kogo mailes trade i tez by ci zabrali te itemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:54 am
sweet_chii _cleef_ Sei chan Mraaa jak tak długo to jak mnie będa chcieli zbamowac to itemkwoich nie uratuję crying niewiem czy mi zaufasz, ale ja ci je moge przetszymacwydaje mi sie, ze by wiedzieli od kogo mailes trade i tez by ci zabrali te itemy Mraa to oni tacy wredni są eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii _cleef_ Sei chan Mraaa jak tak długo to jak mnie będa chcieli zbamowac to itemkwoich nie uratuję crying niewiem czy mi zaufasz, ale ja ci je moge przetszymacwydaje mi sie, ze by wiedzieli od kogo mailes trade i tez by ci zabrali te itemy no to moze pozyczy jedno z moich 3 kont kture mam? (kod se moze zmienic, a jak odda konto, to kod spowrotem zmieni i mi odda)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan sweet_chii _cleef_ Sei chan Mraaa jak tak długo to jak mnie będa chcieli zbamowac to itemkwoich nie uratuję crying niewiem czy mi zaufasz, ale ja ci je moge przetszymacwydaje mi sie, ze by wiedzieli od kogo mailes trade i tez by ci zabrali te itemy Mraa to oni tacy wredni są eek nie no tak już chyba być nie może! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:55 am
_cleef_ sweet_chii _cleef_ Sei chan Mraaa jak tak długo to jak mnie będa chcieli zbamowac to itemkwoich nie uratuję crying niewiem czy mi zaufasz, ale ja ci je moge przetszymacwydaje mi sie, ze by wiedzieli od kogo mailes trade i tez by ci zabrali te itemy no to moze pozyczy jedno z moich 3 kont kture mam? (kod se moze zmienic, a jak odda konto, to kod spowrotem zmieni i mi odda)Mrru to pożycz hasło poprostu zmienie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:56 am
Sei chan _cleef_ sweet_chii _cleef_ Sei chan Mraaa jak tak długo to jak mnie będa chcieli zbamowac to itemkwoich nie uratuję crying niewiem czy mi zaufasz, ale ja ci je moge przetszymacwydaje mi sie, ze by wiedzieli od kogo mailes trade i tez by ci zabrali te itemy no to moze pozyczy jedno z moich 3 kont kture mam? (kod se moze zmienic, a jak odda konto, to kod spowrotem zmieni i mi odda)Mrru to pożycz hasło poprostu zmienie 3nodding moge wyslac Pm`ke ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|