|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:31 am
Sei chan _cleef_ jak widzisz to nieduzo ich mam
btw, czesc ! aja mam tylko 200g bo mi reszte zabrali bo się okazało że trzymiechy temu dostałam zchakowane itemki sad chodziasz odemnie dostaniesz ten list ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:32 am
Sei chan aja mam tylko 200g bo mi reszte zabrali bo się okazało że trzymiechy temu dostałam zchakowane itemki sad no to nie powinny ci brac rzeczy, tylko dobic tego kto ci je dal!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:32 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ jak widzisz to nieduzo ich mam
btw, czesc ! aja mam tylko 200g bo mi reszte zabrali bo się okazało że trzymiechy temu dostałam zchakowane itemki sad chodziasz odemnie dostaniesz ten list ^^Wiem ale teraz sie boję o swoje konto czy mnie nie zbanują sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:33 am
Sei chan Wiem ale teraz sie boję o swoje konto czy mnie nie zbanują sad kto wie... a zreszto to oni odrazu banujo !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:33 am
Kyoko Suomi Sei chan aja mam tylko 200g bo mi reszte zabrali bo się okazało że trzymiechy temu dostałam zchakowane itemki sad no to nie powinny ci brac rzeczy, tylko dobic tego kto ci je dal! No właśnie! Dobra idę łowić... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:34 am
Sei chan aja mam tylko 200g bo mi reszte zabrali bo się okazało że trzymiechy temu dostałam zchakowane itemki sad eek To się normalnie pospieszyli! Dopiero teraz ci zabrali? A co oni robili przez te trzy miesiące jestem ciekaw... stare Takie są właśnie mody na Gai - najpierw coś spaprają, a potem my musimy za to płacić confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Sei chan Wiem ale teraz sie boję o swoje konto czy mnie nie zbanują sad kto wie... a zreszto to oni odrazu banujo !Własnie załozyłam drugie konto by sobie itemki tam przesłąc ale nie mogę go akywowac bo mi nie doszedł email z gaia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Sei chan aja mam tylko 200g bo mi reszte zabrali bo się okazało że trzymiechy temu dostałam zchakowane itemki sad eek To się normalnie pospieszyli! Dopiero teraz ci zabrali? A co oni robili przez te trzy miesiące jestem ciekaw... stare Takie są właśnie mody na Gai - najpierw coś spaprają, a potem my musimy za to płacić confused Niom właśnie... ekhem, nyo idę łowić... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:36 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Wiem ale teraz sie boję o swoje konto czy mnie nie zbanują sad kto wie... a zreszto to oni odrazu banujo !Własnie załozyłam drugie konto by sobie itemki tam przesłąc ale nie mogę go akywowac bo mi nie doszedł email z gaia xp sprubui Profile-->edit profile--> napisz adres email ponownie-->accept
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:37 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Wiem ale teraz sie boję o swoje konto czy mnie nie zbanują sad kto wie... a zreszto to oni odrazu banujo !Własnie załozyłam drugie konto by sobie itemki tam przesłąc ale nie mogę go akywowac bo mi nie doszedł email z gaia xp dobrze robisz... kiedy sie hackerow przestraszylam i tez przerzucilam wszystko na inny account whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:43 am
Mruu po ilu przychodzi informacja z aktywacją konta na gaia??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:44 am
Sei chan Mruu po ilu przychodzi informacja z aktywacją konta na gaia?? zalezy, ale moze ono byc w pojamniku na niepowazne maile ! sprawdz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:44 am
Sei chan Mruu po ilu przychodzi informacja z aktywacją konta na gaia?? różnie... mi szła 3 dni... Aoi-chan szła jeszcze dłużej i znalazła ja w folderze ze spamami xd tiom trochę potrwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|