|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:11 am
a ja ciągle jestem niezdecydowana... łowić czy nie łowić... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:14 am
Czyzbym wystraszyła wędkarzy swym niezdecydowaniem...? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:16 am
Raticiel a ja ciągle jestem niezdecydowana... łowić czy nie łowić... rolleyes Łowić! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jak ja mam złapać te rybcie, albo cokolwiek, nic nie moge ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Czyzbym wystraszyła wędkarzy swym niezdecydowaniem...? sweatdrop a skadze... ja na jednej zanecie lowie juz 2 godziny sweatdrop .... ech... cos mi nie idzie to..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:17 am
Raticiel Czyzbym wystraszyła wędkarzy swym niezdecydowaniem...? sweatdrop mnie nie wystraszylas, tylko musialam sobie zrobic journal, no i nie moglam nic pisac. a co ci szkodzi sprobowac? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:18 am
Night_Lady jak ja mam złapać te rybcie, albo cokolwiek, nic nie moge ;( Zwyczajnie: klikasz raz, zaczyna ci się posuwać taki pasek na dole, wybierasz siłę, z jaką chcesz zarzucić, klikasz drugi raz i jak ci wyskoczy, że coś się złapało, to manewrujesz myszą w lewo i prawo tak, żeby pławik był między liniami - wbrew pozorom to dość trudne i trzeba dużo traeningu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:20 am
Czarny Night_Lady jak ja mam złapać te rybcie, albo cokolwiek, nic nie moge ;( Zwyczajnie: klikasz raz, zaczyna ci się posuwać taki pasek na dole, wybierasz siłę, z jaką chcesz zarzucić, klikasz drugi raz i jak ci wyskoczy, że coś się złapało, to manewrujesz myszą w lewo i prawo tak, żeby pławik był między liniami - wbrew pozorom to dość trudne i trzeba dużo traeningu 3nodding dzieki, o to chodziło, niee wiedziałam, czy mam klikac lewym i prawym czy co, ale dzieki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:23 am
wiece, ze im dluzej sie w to gra na jednej zanecie to zlapac sie coraz trudniej? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Coosh, skoro tiak mnie zachęcacie... 3nodding Dobra idę, zobaczymy jak tio będzie... 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:28 am
jak widzisz to nieduzo ich mam
btw, czesc !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:29 am
_cleef_ jak widzisz to nieduzo ich mam
btw, czesc ! aja mam tylko 200g bo mi reszte zabrali bo się okazało że trzymiechy temu dostałam zchakowane itemki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|