|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:45 am
czesc znow wszystkim, mam takie pytanko co mi da jak kupie sobie najdroższą wendke?? i wydam około 3 k?? opłaca mi sie to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:45 am
Kyoko Suomi I to z trzy pyszło jako jedna wiadomośc czy masz dwie z trzema i dwoma?? mam tak: Sei chan Kyoko nie odpowiadaj bo zmienic sie nie da testerek testerek testerek czyli dobrze wheeee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:47 am
Night_Lady czesc znow wszystkim, mam takie pytanko co mi da jak kupie sobie najdroższą wendke?? i wydam około 3 k?? opłaca mi sie to?? kup strengh rod bo ona ma rozszerzenia na dole 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:47 am
Night_Lady czesc znow wszystkim, mam takie pytanko co mi da jak kupie sobie najdroższą wendke?? i wydam około 3 k?? opłaca mi sie to?? nie wiem czym sie roznia te wszystki wedki oprocz cena i nazwa, wiec ja ci nie powiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:48 am
Sei chan Night_Lady czesc znow wszystkim, mam takie pytanko co mi da jak kupie sobie najdroższą wendke?? i wydam około 3 k?? opłaca mi sie to?? kup strengh rod bo ona ma rozszerzenia na dole 3nodding ale mi sie opłaca wydc te 3 k? zwróci mi sie to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:57 am
Night_Lady Sei chan Night_Lady czesc znow wszystkim, mam takie pytanko co mi da jak kupie sobie najdroższą wendke?? i wydam około 3 k?? opłaca mi sie to?? kup strengh rod bo ona ma rozszerzenia na dole 3nodding ale mi sie opłaca wydc te 3 k? zwróci mi sie to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:58 am
Night_Lady Night_Lady Sei chan Night_Lady czesc znow wszystkim, mam takie pytanko co mi da jak kupie sobie najdroższą wendke?? i wydam około 3 k?? opłaca mi sie to?? kup strengh rod bo ona ma rozszerzenia na dole 3nodding ale mi sie opłaca wydc te 3 k? zwróci mi sie to??jesli masz zdolnosci do lapania rybek to tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:04 am
sweet_chii Night_Lady Night_Lady Sei chan Night_Lady czesc znow wszystkim, mam takie pytanko co mi da jak kupie sobie najdroższą wendke?? i wydam około 3 k?? opłaca mi sie to?? kup strengh rod bo ona ma rozszerzenia na dole 3nodding ale mi sie opłaca wydc te 3 k? zwróci mi sie to??jesli masz zdolnosci do lapania rybek to tak... a moze mi ktos powie jak moge ją złapac? bo probuje i probuje i nie wiem zawsze mi ucieka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:05 am
Night_Lady sweet_chii Night_Lady Night_Lady Sei chan Night_Lady czesc znow wszystkim, mam takie pytanko co mi da jak kupie sobie najdroższą wendke?? i wydam około 3 k?? opłaca mi sie to?? kup strengh rod bo ona ma rozszerzenia na dole 3nodding ale mi sie opłaca wydc te 3 k? zwróci mi sie to??jesli masz zdolnosci do lapania rybek to tak... a moze mi ktos powie jak moge ją złapac? bo probuje i probuje i nie wiem zawsze mi ucieka...trzeba tak zeby sie znalazla miedzy czerownymi liniami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:06 am
Night_Lady a moze mi ktos powie jak moge ją złapac? bo probuje i probuje i nie wiem zawsze mi ucieka... najpierw powinnas zaczac lowic w Bass'ken (czy jak to tam idzie). tam jest najprosciej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|