|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:34 am
sweet_chii Czarny xd Yay! Złapałem swoją pierwszą rybkę poza Bass'ken xd gupik???? biggrin Gupikówmam na kopy, to jest Seedkin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:34 am
Sei chan Wie ktoś czy jak się z edytuje pm to on dojdzie do osoby do której go się wysłało jako kolejna wiadomośc czy zmieni się ta wysłąna wczesniej?? ja mysle ze to pierwsze, ale nie jestem pewna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:35 am
Potrzeba mi królika doświadczalnego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:36 am
kurde, buta wyciagnelam *lol* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:37 am
Sei chan Potrzeba mi królika doświadczalnego blaugh to ja sie zglaszam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:38 am
Kyoko Suomi kurde, buta wyciagnelam *lol* xd a ja od pol godziny nic nie zlowilam... *niecierpliwi sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:39 am
sweet_chii Kyoko Suomi kurde, buta wyciagnelam *lol* xd a ja od pol godziny nic nie zlowilam... *niecierpliwi sie* ja juz 15 min lowie i zostala mi do wyciagniecia jeszcze jedna rybka w Port of Gambino..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:40 am
Kyoko ile masz napisane testerek razy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:41 am
sweet_chii Kyoko Suomi kurde, buta wyciagnelam *lol* xd a ja od pol godziny nic nie zlowilam... *niecierpliwi sie* jest....!! i znow OPONA xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:42 am
Sei chan Kyoko ile masz napisane testerek razy? 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:43 am
Czarny Pytanko: Jakich używacie wędek? Ja, oczywiście, jako początkujący na razie tylko Basica, ale się zastasnawiam nad kupnem i nie wiem kt261; wybrać... ja mam performance rod (czy jak to jej tam xp ) i dobrze mi sie lowi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:44 am
Kyoko Suomi Sei chan Kyoko ile masz napisane testerek razy? 3 I to z trzy pyszło jako jedna wiadomośc czy masz dwie z trzema i dwoma??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:45 am
mam tak: Sei chan Kyoko nie odpowiadaj bo zmienic sie nie da testerek testerek testerek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|