|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:08 am
Muezzin hejka ludzie ! Gdzie mozna kupic wedke: Performance Rod Plus ?? na exchange'u i mozna upgradowac swoja performance w sklepie z wedkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:09 am
sweet_chii Muezzin hejka ludzie ! Gdzie mozna kupic wedke: Performance Rod Plus ?? na exchange'u i mozna upgradowac swoja performance w sklepie z wedkami thx lece biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:09 am
Kyoko Suomi Kyoko Suomi hejka heart heart ja Ciebie tez. dawno nie bylam na gai. poprostu brak czasu. ja tez nie bylam... sweatdrop w zasadzie jakies pare 2 czy 3 tygodnie temu dopiero sie na nasza nowa gildie zapisalam... lenistwo.... (i skapstwo) sweatdrop o ty xd i gratuluje zlowionej rybki. ja chyba tez ide polowicna razie zlowilam: opone, green seedkin, blue seedkin i cool rainbow trout! xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:10 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:14 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! hej.! czemu tam stoisz? *wciaga go za ramie do pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:16 am
gonk Łowienie mi się przestało ładować w połowie!!! Kolejna przynęta zmarnowana stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:17 am
Ponowny dzieńdoberek każdemu komu nie mówiłam... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:21 am
Raticiel Ponowny dzieńdoberek każdemu komu nie mówiłam... 3nodding yo yo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:21 am
Kyoko Suomi Raticiel Ponowny dzieńdoberek każdemu komu nie mówiłam... 3nodding yo yo xd yo howgh! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:23 am
nienormalne to lowienie rybek. czemu jeszcze kasyna nie otworzyli?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:24 am
Czarny gonk Łowienie mi się przestało ładować w połowie!!! Kolejna przynęta zmarnowana stressed o... przykre....ty sie z modemu laczysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:28 am
xd Yay! Złapałem swoją pierwszą rybkę poza Bass'ken xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:29 am
Czarny xd Yay! Złapałem swoją pierwszą rybkę poza Bass'ken xd *bije brawo* gratuluje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:30 am
Czarny xd Yay! Złapałem swoją pierwszą rybkę poza Bass'ken xd gupik???? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:33 am
Wie ktoś czy jak się z edytuje pm to on dojdzie do osoby do której go się wysłało jako kolejna wiadomośc czy zmieni się ta wysłąna wczesniej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|