|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:50 am
git jest.... nameczylam sie i wreszcie zlapalam cos na poziomie srednim i co sie okazuje??? STARA SPLESNIALA OPONA!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:52 am
sweet_chii git jest.... nameczylam sie i wreszcie zlapalam cos na poziomie srednim i co sie okazuje??? STARA SPLESNIALA OPONA!!! crying oj, biedna. ja tez tam lowie, ale tylko 5 razy zlowilam opone xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:53 am
ja na razie znikam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:53 am
Kyoko Suomi sweet_chii git jest.... nameczylam sie i wreszcie zlapalam cos na poziomie srednim i co sie okazuje??? STARA SPLESNIALA OPONA!!! crying oj, biedna. ja tez tam lowie, ale tylko 5 razy zlowilam opone xp Kyoko!!! heart ale ja ciem dawno nie widzialam!!! eek lowiem dalej... zobaczy co bedzie surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:55 am
Omega Sun ja na razie znikam 4laugh papa omegus!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:57 am
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! biggrin biggrin biggrin biggrin zlapalam seedkina zielonego!!!!!! och... kocham ciem rybko!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:57 am
musze leciec , to papa wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:58 am
sweet_chii Kyoko Suomi sweet_chii git jest.... nameczylam sie i wreszcie zlapalam cos na poziomie srednim i co sie okazuje??? STARA SPLESNIALA OPONA!!! crying oj, biedna. ja tez tam lowie, ale tylko 5 razy zlowilam opone xp Kyoko!!! heart ale ja ciem dawno nie widzialam!!! eek lowiem dalej... zobaczy co bedzie surprised hejka heart heart ja Ciebie tez. dawno nie bylam na gai. poprostu brak czasu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:02 am
wired_Yuki musze leciec , to papa wszystkim biggrin pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:03 am
hejka ludzie ! Gdzie mozna kupic wedke: Performance Rod Plus ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:03 am
wired_Yuki musze leciec , to papa wszystkim biggrin papapa Kyoko Suomi hejka heart heart ja Ciebie tez. dawno nie bylam na gai. poprostu brak czasu. ja tez nie bylam... sweatdrop w zasadzie jakies pare 2 czy 3 tygodnie temu dopiero sie na nasza nowa gildie zapisalam... lenistwo.... (i skapstwo) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:05 am
Kyoko Suomi hejka heart heart ja Ciebie tez. dawno nie bylam na gai. poprostu brak czasu. ja tez nie bylam... sweatdrop w zasadzie jakies pare 2 czy 3 tygodnie temu dopiero sie na nasza nowa gildie zapisalam... lenistwo.... (i skapstwo) sweatdrop o ty xd i gratuluje zlowionej rybki. ja chyba tez ide polowic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:06 am
Ponawiam pytanie : Muezzin hejka ludzie ! Gdzie mozna kupic wedke: Performance Rod Plus ?? Wiecie czy nie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|