|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:26 am
Yumehayla Hejka 4laugh Nee, Sei, naprawdę powinnaś to zgłosić...ostatnio jest dużo błędów... wlasnie, jak tamten avek sie dopiero po miesiacu ocknal, ze go okradli to przedmioty powinny zostac dla Ciebie. Przeciez ich nie ukradlas stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:27 am
Napisąłam druga wiadomośc do modka co mnie poinformował by mi wyjaśnił czemu nie zostałam wcześniej poinformowana, pal licho te goldy, ja nie chce by mnie zbanowali sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:30 am
Sei chan Napisąłam druga wiadomośc do modka co mnie poinformował by mi wyjaśnił czemu nie zostałam wcześniej poinformowana, pal licho te goldy, ja nie chce by mnie zbanowali sad Zbanować to cię raczej nie zbanują bo już by to zrobili...po prostu zabrali pieniądze...co i tak było wredne- -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:32 am
Yumehayla Sei chan Napisąłam druga wiadomośc do modka co mnie poinformował by mi wyjaśnił czemu nie zostałam wcześniej poinformowana, pal licho te goldy, ja nie chce by mnie zbanowali sad Zbanować to cię raczej nie zbanują bo już by to zrobili...po prostu zabrali pieniądze...co i tak było wredne- - teraz mam 100gold sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:33 am
Sei chan Ja je miałam miesiąc w inventory jak sie po nie nikt nie zgłosił to sprzedałam a teraz po dwmiechach od sprzedarzy zabrali mi goldy, bobrze że nie wzieli mi nic z inventory sad biedna Sei sad Strach przyjmowac od kogos dotacje stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:34 am
Omega Sun Sei chan Ja je miałam miesiąc w inventory jak sie po nie nikt nie zgłosił to sprzedałam a teraz po dwmiechach od sprzedarzy zabrali mi goldy, bobrze że nie wzieli mi nic z inventory sad biedna Sei sad Strach przyjmowac od kogos dotacje stressed Teraz to nawet się boje kase za moje arty przyjmowac by ktos nie powiedział że dostałam zchakowane goldy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:35 am
wired_Yuki helo wam wszystkim biggrin powr#322;am ! czesc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:37 am
Sei chan Teraz to nawet się boje kase za moje arty przyjmowac by ktos nie powiedział że dostałam zchakowane goldy sad przykra sytuacja sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:38 am
Nie trade i co ja mam teraz zrobic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:40 am
Omega Sun wired_Yuki helo wam wszystkim biggrin powr#322;am ! czesc 3nodding witaj omi biggrin czy omineło mnie coś ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:42 am
Omega Sun Sei chan Ja je miałam miesiąc w inventory jak sie po nie nikt nie zgłosił to sprzedałam a teraz po dwmiechach od sprzedarzy zabrali mi goldy, bobrze że nie wzieli mi nic z inventory sad biedna Sei sad Strach przyjmowac od kogos dotacje stressed To jeszcze nic...spójrzcie tutaj: Kairi_Tsuruya donation incidentAle chyba już ich wszystkich odbanowali z tego co wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:42 am
wired_Yuki Omega Sun wired_Yuki helo wam wszystkim biggrin powr#322;am ! czesc 3nodding witaj omi biggrin czy omineło mnie coś ciekawego? rano nic sie nie dzialo ciekawego a co do obecnej rozmowy to przeczytaj poprzednia strone zeby poznac wiecej szczegolow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|