|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2014 3:33 am
Én végül nem voltam ott, más programom volt, de gondoltam rátok... sweatdrop 3nodding Remélem jó volt a 4 órai tali. Tavaszi Mondoconra majd mindent félretolok, hogy legalább arra el tudjak jönni (lefogadom, hogy Hungexpon lesz különben). Beszéltem Medvével, jól van smile A hideg az hideg, tessék téliesebb cosplayt is faragni xp Csak hülyéskedek persze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2014 11:14 am
Sajnos idén nem értem rá anime karácsonyozni és pénzem sem lett volna rá >.< De remélem mindenki jól érezte magát, aki eljutott a gaiatalira 3nodding Cryene: cuki cosplay 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2014 4:15 pm
Hm,ezekszerint már az animekarácsony is kinőtte magát,emlékszem az első expo-s conon alig lézengtünk... Na hát ezt idén énis kihagytam...sőt,már egy pár éve zsinórban offolom a conokat xD de tavaszra jólenne árusként kijutni x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2014 4:39 pm
Hát, sajnos a találkozóból végül nem lett semmi. Egyedül Guru volt az, aki a pultomhoz jött a megbeszéltek szerint négyre. cat_sad Ez van. Viszont... Viszont kurva nagy mázlim volt az előbb! Nem kellett GC-t használnom ahhoz, hogy eljussan a SwitchEm tizedik szintjéig! Úgy voltam vele, hogy rááldozom az achievement-re azt a maradék 54 cash-emet, de nem volt rá szükség! cat_cool Frozen SleuthAwarded to Gaians who valiantly fought their way to level 10 of Switchem during the Winter 2k14 Event! Titles: High-functioning, Quick, Sleuth, Detective
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2014 7:16 am
Wee-heehee-heeeeee! cat_rofl Fent vagyok a listán! A 17. helyen állok 37 Snowflake Charm-mal! cat_cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2014 11:58 am
Kissé fura, mert én nem jutottam el a Switchem-ben a 10. pályáig, mégis megkaptam én is a Frozen Sleuth achivement-et. Ha jól emlékszem, kb. akkor kaptam meg, mikor az event 1. napján bejelentkeztem. Kicsit meg is lepődtem, de ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2014 4:49 am
Malreni Wee-heehee-heeeeee! cat_rofl Fent vagyok a listán! A 17. helyen állok 37 Snowflake Charm-mal! cat_cool erről lemaradtam, de gratulálok! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2014 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2014 11:28 am
Malreni Wee-heehee-heeeeee! cat_rofl Fent vagyok a listán! A 17. helyen állok 37 Snowflake Charm-mal! cat_cool No ez szép, büszke/büszkék vagyok/vagyunk erre biggrin Gratulálok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2014 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2014 1:19 am
Wow! Köszi az infót! Azt hiszem ennek egy nagyon kedves barátom örülni fog. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2014 11:22 am
Malreni Wow! Köszi az infót! Azt hiszem ennek egy nagyon kedves barátom örülni fog. cat_3nodding Szívesen smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2014 5:22 pm
Baszki... Nagyon remélem, hogy nem jár majd achievement a nagy fehér Fafnir craftolásáért... Számolgattam és horribilis számok jöttek ki! És még jönni fog jó pár pulcsi... Eddig kell:
645 , 425 , 21 , 7 , 7  edit:Folyamatosan frissítem a számokat! edit edit:Azt rebesgetik, hogy lehet, hogy lesz achievement a pulcsikért... cat_stressed Ha ez így van, akkor GoFusion charm adományokat szívesen fogadok. cat_crying (Hehe... Vagy nyolc éve nem tartottam a markom semmiért Gaián... cat_sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2014 3:12 am
Ma már utazok haza, és nem sokat leszek internetközelben, ezért kezdem a sort, és boldog, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2014 9:53 am
Yuki Naoto Ma már utazok haza, és nem sokat leszek internetközelben, ezért kezdem a sort, és boldog, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek 3nodding Köszönöm szépen, viszont kívánom neked és a családodnak is! És köszönöm szépen a charmokat! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|