|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:48 am
Omega Sun sweet_chii Omega Sun ciekawe kiedy bedzie mozna wymieniac rybki za przedmioty ja nie sadze, ze to bedzie mozliwe... nudne by bylo.., bys mogl/mogla sobie rybki kupic zamiast je zlapac, to nie ma sensu wedlug mnie wtedy lowienie ich chyba sie nie zrozumialysmy. Chodzilo mi o opcje w sklepie, ktora ma byc podobno niedlugo dostepna- za rybki bedzie mozna cos dostac 3nodding aaaaaaaaaaa wink a tak wogole to ja chyba po prostu nie mam zdolnosci na performance rod tez nie moge nic zlapac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:48 am
ku*** ja pie***** zaraz wy***** w pi*** ten por***** komputer
musze se odpoczac bo ta gra stressed bardzo stresuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:50 am
sweet_chii aaaaaaaaaaa wink a tak wogole to ja chyba po prostu nie mam zdolnosci na performance rod tez nie moge nic zlapac xp musisz sie po prostu przyzwyczaic do wedki i nie idz od razu na trudny poziom tylko pocwicz na najlatwiejszym 3nodding Na poczatku nawet na wedke plus nie moglam nic zlapac, to wszystko kwestia wprawy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:51 am
Falcone ku*** ja pie***** zaraz wy***** w pi*** ten por***** komputer musze se odpoczac bo ta gra stressed bardzo stresuje czyzby rybka uciekla wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:53 am
Omega Sun sweet_chii aaaaaaaaaaa wink a tak wogole to ja chyba po prostu nie mam zdolnosci na performance rod tez nie moge nic zlapac xp musisz sie po prostu przyzwyczaic do wedki i nie idz od razu na trudny poziom tylko pocwicz na najlatwiejszym 3nodding Na poczatku nawet na wedke plus nie moglam nic zlapac, to wszystko kwestia wprawy no mi jakos wprawa nie przychodzi sweatdrop ... na najlatwiejszym poziomie lowie cale wiadro, a ani na srednim ani na natrudniejszym nic nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:56 am
Omega Sun Falcone ku*** ja pie***** zaraz wy***** w pi*** ten por***** komputer musze se odpoczac bo ta gra stressed bardzo stresuje czyzby rybka uciekla wink ? i do nie jedna stare adobra ale juz wypelnilem tamto wiaderko biggrin teraz czas na nastepne (7 juz dzis )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii no mi jakos wprawa nie przychodzi sweatdrop ... na najlatwiejszym poziomie lowie cale wiadro, a ani na srednim ani na natrudniejszym nic nie moge... chyba jestes zbyt niecierpliwa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:07 am
wszyscy poszli na ryby wiec jest cichutko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:08 am
Omega Sun wszyscy poszli na ryby wiec jest cichutko wink nawet troche pobobno wygladamy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:09 am
Grrrrrrrrrrrr*Wchodzi wściekła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 2:10 am
_cleef_ color=darkred] nawet troche pobobno wygladamy !rzeczywiscie podobnie 3nodding skad jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|