Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5175 5176 5177 5178 5179 5180 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:20 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:22 am

sweet_chii
Raticiel
Rany chyba zaraz idę łowić ryby... tylko nie wiem czy się nauczyciel nie oburzy jak zobaczy że instaluję flasha... sweatdrop
a tak w ogóle tiom ja powinnam teraz tworzyć program w pascalu, ale ja tego w ogóle nie czaję xd
hehe wink , ja trochem w pascalu programujem wink ja chcesz to ci moge dawac korepetycje... whee

jesteś po jakiejś szkole informatycznej? 3nodding ja właśnie się nudzę na studium... sweatdrop

Raticiel

sweet_chii

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:25 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:28 am

Falcone

zwykle lapia mi sie peeddo feader (te najgorsze) ale mozna je sprzedac 11 g za sztuke czyli jak 180 to masz 198 golda biggrin
oczywicie czasem trafia sie bitery (troche lepsze) sztyke mozna sprzedac za 16 gold biggrin

ide lowic w takim razie... domokun tylko nikt mi nie chce wedki na wanted forum sprzedac... sweatdrop

sweet_chii

Raticiel

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:30 am

sweet_chii
Raticiel
sweet_chii
Raticiel
Rany chyba zaraz idę łowić ryby... tylko nie wiem czy się nauczyciel nie oburzy jak zobaczy że instaluję flasha... sweatdrop
a tak w ogóle tiom ja powinnam teraz tworzyć program w pascalu, ale ja tego w ogóle nie czaję xd
hehe wink , ja trochem w pascalu programujem wink ja chcesz to ci moge dawac korepetycje... whee

jesteś po jakiejś szkole informatycznej? 3nodding ja właśnie się nudzę na studium... sweatdrop
e??? ja sie w domu ucze wszystkiego od dziecka wink , sama smile . jestem dopiero w liceum, w klasie podejze informatycznej ale sobie spie na lekcjach i fajnie jest... czasami nawet musze poprawiac nauczyciela , bo sie myli scream

RESPECT! eek przypominasz mi mojego młodszego brata ( Gaav-chan nie chce się zalogować na Gaię crying ) on jest tiaki specjalista... Chowam sie przy nim... Przy Tobie tesh... Baka Ratiś sweatdrop
Niby zawsze miałam doczynienia z kompem, ale przeważnie poprzez gry, neta albo grafikę.... ( idę na specjalność grafika komputerowa wink )
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:31 am

witam 4laugh
Chii, lepiej doloz troszke goldow i kup ta za 2450g - jest najlepsza 3nodding

Omega Sun
Captain

Raticiel

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:32 am

Dzieńdoberek 3nodding
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:35 am

Omega Sun
witam 4laugh

wlasnie tez mi sie tak wydawalo bo ona ma rozszezenie tych Liń u gory i na dole biggrin

Falcone

sweet_chii

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:36 am

Omega Sun
witam 4laugh
distance??
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:37 am

Raticiel

RESPECT! eek przypominasz mi mojego młodszego brata ( Gaav-chan nie chce się zalogować na Gaię crying ) on jest tiaki specjalista... Chowam sie przy nim... Przy Tobie tesh... Baka Ratiś sweatdrop
Niby zawsze miałam doczynienia z kompem, ale przeważnie poprzez gry, neta albo grafikę.... ( idę na specjalność grafika komputerowa wink )
nie chowaj siem whee , ja ostatnio przyznaje sie do nalogowej gry w Unreal Tournament (z moimi qmplami z klasy xp )

sweet_chii

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:38 am

sweet_chii
Omega Sun
witam 4laugh
distance??

performance - jest tylko troszke zwezona na srodku 3nodding
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:40 am

Omega Sun
sweet_chii
Omega Sun
witam 4laugh
distance??

performance - jest tylko troszke zwezona na srodku 3nodding
dzieke 3nodding , dorwalam ja z 2k jush wink

sweet_chii

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:42 am

ciekawe kiedy bedzie mozna wymieniac rybki za przedmioty
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:43 am

Omega Sun
ja nie sadze, ze to bedzie mozliwe... nudne by bylo.., bys mogl/mogla sobie rybki kupic zamiast je zlapac, to nie ma sensu wedlug mnie wtedy lowienie ich

sweet_chii

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:45 am

sweet_chii
Omega Sun
ja nie sadze, ze to bedzie mozliwe... nudne by bylo.., bys mogl/mogla sobie rybki kupic zamiast je zlapac, to nie ma sensu wedlug mnie wtedy lowienie ich

chyba sie nie zrozumialysmy. Chodzilo mi o opcje w sklepie, ktora ma byc podobno niedlugo dostepna- za rybki bedzie mozna cos dostac 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5175 5176 5177 5178 5179 5180 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games