|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:22 am
sweet_chii Raticiel Rany chyba zaraz idę łowić ryby... tylko nie wiem czy się nauczyciel nie oburzy jak zobaczy że instaluję flasha... sweatdrop a tak w ogóle tiom ja powinnam teraz tworzyć program w pascalu, ale ja tego w ogóle nie czaję xd hehe wink , ja trochem w pascalu programujem wink ja chcesz to ci moge dawac korepetycje... whee jesteś po jakiejś szkole informatycznej? 3nodding ja właśnie się nudzę na studium... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:28 am
Falcone zwykle lapia mi sie peeddo feader (te najgorsze) ale mozna je sprzedac 11 g za sztuke czyli jak 180 to masz 198 golda biggrin oczywicie czasem trafia sie bitery (troche lepsze) sztyke mozna sprzedac za 16 gold biggrin ide lowic w takim razie... domokun tylko nikt mi nie chce wedki na wanted forum sprzedac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:30 am
sweet_chii Raticiel sweet_chii Raticiel Rany chyba zaraz idę łowić ryby... tylko nie wiem czy się nauczyciel nie oburzy jak zobaczy że instaluję flasha... sweatdrop a tak w ogóle tiom ja powinnam teraz tworzyć program w pascalu, ale ja tego w ogóle nie czaję xd hehe wink , ja trochem w pascalu programujem wink ja chcesz to ci moge dawac korepetycje... whee jesteś po jakiejś szkole informatycznej? 3nodding ja właśnie się nudzę na studium... sweatdrop e??? ja sie w domu ucze wszystkiego od dziecka wink , sama smile . jestem dopiero w liceum, w klasie podejze informatycznej ale sobie spie na lekcjach i fajnie jest... czasami nawet musze poprawiac nauczyciela , bo sie myli scream RESPECT! eek przypominasz mi mojego młodszego brata ( Gaav-chan nie chce się zalogować na Gaię crying ) on jest tiaki specjalista... Chowam sie przy nim... Przy Tobie tesh... Baka Ratiś sweatdrop Niby zawsze miałam doczynienia z kompem, ale przeważnie poprzez gry, neta albo grafikę.... ( idę na specjalność grafika komputerowa wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:31 am
witam 4laugh Chii, lepiej doloz troszke goldow i kup ta za 2450g - jest najlepsza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:35 am
Omega Sun witam 4laugh Chii, lepiej doloz troszke goldow i kup ta za 2450g - jest najlepsza 3nodding wlasnie tez mi sie tak wydawalo bo ona ma rozszezenie tych Liń u gory i na dole biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:36 am
Omega Sun witam 4laugh Chii, lepiej doloz troszke goldow i kup ta za 2450g - jest najlepsza 3nodding distance??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:37 am
Raticiel RESPECT! eek przypominasz mi mojego młodszego brata ( Gaav-chan nie chce się zalogować na Gaię crying ) on jest tiaki specjalista... Chowam sie przy nim... Przy Tobie tesh... Baka Ratiś sweatdrop Niby zawsze miałam doczynienia z kompem, ale przeważnie poprzez gry, neta albo grafikę.... ( idę na specjalność grafika komputerowa wink ) nie chowaj siem whee , ja ostatnio przyznaje sie do nalogowej gry w Unreal Tournament (z moimi qmplami z klasy xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:38 am
sweet_chii Omega Sun witam 4laugh Chii, lepiej doloz troszke goldow i kup ta za 2450g - jest najlepsza 3nodding distance?? performance - jest tylko troszke zwezona na srodku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:40 am
Omega Sun sweet_chii Omega Sun witam 4laugh Chii, lepiej doloz troszke goldow i kup ta za 2450g - jest najlepsza 3nodding distance?? performance - jest tylko troszke zwezona na srodku 3nodding dzieke 3nodding , dorwalam ja z 2k jush wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:42 am
ciekawe kiedy bedzie mozna wymieniac rybki za przedmioty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:43 am
Omega Sun ciekawe kiedy bedzie mozna wymieniac rybki za przedmioty ja nie sadze, ze to bedzie mozliwe... nudne by bylo.., bys mogl/mogla sobie rybki kupic zamiast je zlapac, to nie ma sensu wedlug mnie wtedy lowienie ich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:45 am
sweet_chii Omega Sun ciekawe kiedy bedzie mozna wymieniac rybki za przedmioty ja nie sadze, ze to bedzie mozliwe... nudne by bylo.., bys mogl/mogla sobie rybki kupic zamiast je zlapac, to nie ma sensu wedlug mnie wtedy lowienie ich chyba sie nie zrozumialysmy. Chodzilo mi o opcje w sklepie, ktora ma byc podobno niedlugo dostepna- za rybki bedzie mozna cos dostac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|