|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:58 pm
Yumehayla MissTao ach, to sie nazywa szczescie! chcialam bardzo zlowic opone, i nie udawalo sie - same buty i puszki sad a teraz prosze - 4 (slownie: cztery) opony za jednym podejsciem, pod rzad! blaugh blaugh blaugh Mnie nie przebijesz...wczoraj po południu 10 opon za jednym podejściem XDDDDDDDDDDDDDDDDDD wow, moj Mistrzu... biggrin no dobra, przenosze sie do Gambino... (rany, jestem taka beznadziejna... na razie tylko w Bassken daje sobie dobrze rade...) Omi: jak tak dalej pojdzie to zaraz mi wystarczy na tira: znowu 3 opony... szczescie zmienia sie w klatwe - przeciez chcialam tylko jedna! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:05 pm
ja juz uciekam do lozeczka dobranoc wszystkim 4laugh i udanego polowu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:12 pm
Omega Sun ja juz uciekam do lozeczka dobranoc wszystkim 4laugh i udanego polowu wink dobranoc kochanie :*mr... Całuje w czułko przed snem :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:13 pm
Omega Sun ja juz uciekam do lozeczka dobranoc wszystkim 4laugh i udanego polowu wink paps, ja tez juz znikam (tak jak przypuszczalam - po 10 minutach: 3 ryby + puszka... ech... xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:21 pm
MissTao Omega Sun ja juz uciekam do lozeczka dobranoc wszystkim 4laugh i udanego polowu wink paps, ja tez juz znikam (tak jak przypuszczalam - po 10 minutach: 3 ryby + puszka... ech... xp ) Aj Tao Tao... Te puszki działasz na nie jak ja na problemy ! smile Dobranoc !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 11:41 pm
właśnie wróciłem do domu... zwątpiłem w istnienie boga i idę spać... tyle miałem do powiedzenia... narazie, śmieszne ludziki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 11:55 pm
Howgh! Ale tu tłoczno.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:02 am
NO wczesny ranek nie ma duzo ludzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:05 am
Dobra ja musze se troche polowic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:14 am
yo! juz ranek... nie moge uwierzyc, ze tak rano wstalam... rybki biora? heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:20 am
sweet_chii yo! juz ranek... nie moge uwierzyc, ze tak rano wstalam... rybki biora? heart xd biora biora 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:30 am
Falcone sweet_chii yo! juz ranek... nie moge uwierzyc, ze tak rano wstalam... rybki biora? heart xd biora biora 3nodding to tylko ja jestem taki ciamot, ze na basic rod nie umiem zadnej zlapac procz w bassken lake, gdzie mi to jedynie wychodzi... ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:31 am
Szkoda że ich nie łowię... Ale jakoś pieniędzy mi na to szkoda sweatdrop A ja jak w co drugi weekend robię tu za rannego ptaszka 3nodding Dzieńdoberek i howgh wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:34 am
Raticiel Szkoda że ich nie łowię... Ale jakoś pieniędzy mi na to szkoda sweatdrop A ja jak w co drugi weekend robię tu za rannego ptaszka 3nodding Dzieńdoberek i howgh wszystkim... mnie tez bylo na to kasy szkoda, ale wychodzi to nawet oplacalne, naprawde! jest zysk wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:38 am
sweet_chii Raticiel Szkoda że ich nie łowię... Ale jakoś pieniędzy mi na to szkoda sweatdrop A ja jak w co drugi weekend robię tu za rannego ptaszka 3nodding Dzieńdoberek i howgh wszystkim... mnie tez bylo na to kasy szkoda, ale wychodzi to nawet oplacalne, naprawde! jest zysk wink Nawet przy uzyciu zwykłej wędki i przynęty F? bo tylko na to nie szkoda by mi było kasy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|