|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:06 pm
MissTao Yumehayla O, kogóż ja widzę^^? Witamy serdecznie^^...co słychać? w tej chwili slychac jak mi burczy w brzuszku... redface ide po kawalek sernika biggrin Omi: hehe, dodge this xd uuuuuuuuu, serniczek 3nodding ...też ciem 4laugh ...kiedy będzie głosowanie w konkursie avatarkowym? Bo ciekawy jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:07 pm
ej, a z tymi rybkami to tak, ze jak masz lepsza wedke to latwiej ci lowic? bo jak ja wolilam tam gdzie sa najtansze rybki to bez problemu bylo (z najtansza wedka) a w innych miejsach wogole mi nie wychodzi... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:08 pm
k. Ja lece spać. Trzymka sie wszyscy. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:10 pm
sweet_chii ej, a z tymi rybkami to tak, ze jak masz lepsza wedke to latwiej ci lowic? bo jak ja wolilam tam gdzie sa najtansze rybki to bez problemu bylo (z najtansza wedka) a w innych miejsach wogole mi nie wychodzi... stressed wstawilam do przewodnika (reklama to podstawa wink ) pare screenow czym rozni sie rozdzielczosc wedek. I przy okazji: poszukuje innych screenow o tej samej tematyce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:14 pm
kurwa, rodzice sie kluco o jakies guwno jak ladowanie Ipod ! mam ochote im obu po mordie znielic az juha poleci !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:16 pm
Yumehayla MissTao Yumehayla O, kogóż ja widzę^^? Witamy serdecznie^^...co słychać? w tej chwili slychac jak mi burczy w brzuszku... redface ide po kawalek sernika biggrin Omi: hehe, dodge this xd uuuuuuuuu, serniczek 3nodding ...też ciem 4laugh ...kiedy będzie głosowanie w konkursie avatarkowym? Bo ciekawy jestem 3nodding jak mi sie uda zrobic dzialajacego polla sweatdrop cos mam pecha i ciegle w trakcie tworzenia topicu dostaje info 'nie mozna wyswietlic strony' albo -na szczescie sporadycznie- atakuje sushi, i mi sie ankieta kaszani... ale postaram sie uruchomic glosowanko najdalej do jutra 3nodding sweet_chii: same here - poza Bassken Lake mam trudnosci ze zlowieniem chocby dziurawego buta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:18 pm
_cleef_ kurwa, rodzice sie kluco o jakies guwno jak ladowanie Ipod ! mam ochote im obu po mordie znielic az juha poleci ! w tym topiku nie mozna przeklinac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:20 pm
Omega Sun sweet_chii ej, a z tymi rybkami to tak, ze jak masz lepsza wedke to latwiej ci lowic? bo jak ja wolilam tam gdzie sa najtansze rybki to bez problemu bylo (z najtansza wedka) a w innych miejsach wogole mi nie wychodzi... stressed wstawilam do przewodnika (reklama to podstawa wink ) pare screenow czym rozni sie rozdzielczosc wedek. I przy okazji: poszukuje innych screenow o tej samej tematyce 3nodding dzieki... wink dla mnie to lowienie jest za trudne/.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:21 pm
Omega Sun _cleef_ kurwa, rodzice sie kluco o jakies guwno jak ladowanie Ipod ! mam ochote im obu po mordie znielic az juha poleci ! w tym topiku nie mozna przeklinac blaugh stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:23 pm
sweet_chii dzieki... wink dla mnie to lowienie jest za trudne/.. crying z czasem dojdziesz do wprawy, a jak chcesz szybko zarabiac na rybkach to zainwestuj w wedke Plus- jest droga, ale szybko sie zwroci 3nodding Wprawdzie tez wymaga troche zrecznosci ale jest duzo latwiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:27 pm
heh, a tak btw. z calego fiszingu najbardziej podoba mi sie moj avatarek w rybackim ubranku siedzacy na pomoscie - kawaii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:37 pm
MissTao heh, a tak btw. z calego fiszingu najbardziej podoba mi sie moj avatarek w rybackim ubranku siedzacy na pomoscie - kawaii xd zwlaszcza uroczo wyglada gdy obok pojawia sie chmurka jak rybka ucieknie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:44 pm
ach, to sie nazywa szczescie! chcialam bardzo zlowic opone, i nie udawalo sie - same buty i puszki sad a teraz prosze - 4 (slownie: cztery) opony za jednym podejsciem, pod rzad! blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:47 pm
MissTao ach, to sie nazywa szczescie! chcialam bardzo zlowic opone, i nie udawalo sie - same buty i puszki sad a teraz prosze - 4 (slownie: cztery) opony za jednym podejsciem, pod rzad! blaugh blaugh blaugh Mnie nie przebijesz...wczoraj po południu 10 opon za jednym podejściem XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:48 pm
MissTao ach, to sie nazywa szczescie! chcialam bardzo zlowic opone, i nie udawalo sie - same buty i puszki sad a teraz prosze - 4 (slownie: cztery) opony za jednym podejsciem, pod rzad! blaugh blaugh blaugh jak bedziesz miala farta to sobie autko zlozysz z tych wszystkich wylowionych czesci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|