|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:50 pm
Nerai Ech nio dobra mykam .... Papapapapa wszystkim! 4laugh narazie............od teraz bede cie juz zauwazal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:51 pm
Falcone Nerai Noup jedyne co miałam inne to włosy twisted Ech... w takiej sytulacji pozostaje mi tylko...
*turlu turlu turlu* whee whee whee nie no ale naprawde................. ja cie jakos nie kojarze pewnie slepy jestem Slepota swoja droga, ale przytulasa i tak dostaniesz 3nodding whee
I jeszcze raz żegnam wszystkich xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:53 pm
(ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:55 pm
Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) chyba ci się fora pomyliły ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:56 pm
Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:57 pm
Omega Sun Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) ninja pami moderatorka prosze tak na mnie nie patrzec juz z editowalem posta i skasowalem Bumpa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:58 pm
Omega Sun Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) ninja pani moderatorko prosze tak na mnie nie patrzec juz z editowalem posta i nie ma BUMPA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:00 pm
Falcone Omega Sun Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) ninja pami moderatorka prosze tak na mnie nie patrzec juz z editowalem posta i skasowalem Bumpa sweatdrop przeciez nic nie mowie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:02 pm
Omega Sun Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) ninja Omi zawsze czuwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:05 pm
Delein Omega Sun Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) ninja Omi zawsze czuwa ktos musi; na szczescie na naszym forum wszyscy sa grzeczni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:07 pm
Omega Sun Delein Omega Sun Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) ninja Omi zawsze czuwa ktos musi; na szczescie na naszym forum wszyscy sa grzeczni wink Dobrze ze nic sie nie stalo bo ju jestem na czarnej liscie xp narazie wam ide se Hellsinga obejrzec whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:07 pm
Omega Sun Delein Omega Sun Falcone (ten bump to byl tylko wypadek sweatdrop ) ninja Omi zawsze czuwa ktos musi; na szczescie na naszym forum wszyscy sa grzeczni wink Nu, bo się modów boimy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|