|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:53 am
_cleef_ Sei chan *Włapce pojawia się czarny płomyk i w pomieszczeniu zaczynają padać bańki*Miau whee gonk Umm.. niepodobaja ci sie banieczki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:54 am
Sei chan _cleef_ Sei chan *Włapce pojawia się czarny płomyk i w pomieszczeniu zaczynają padać bańki*Miau whee gonk Umm.. niepodobaja ci sie banieczki?? Moje bombelki! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Sayokun bo ona ryczy na jej widok już od wczoraj blaugh ja to czapke mam caly czas i nic to naciągnij ją na oczy ale możliwe że ona tak tylko na mój widok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ Sei chan *Włapce pojawia się czarny płomyk i w pomieszczeniu zaczynają padać bańki*Miau whee gonk Umm.. niepodobaja ci sie banieczki?? nie to, ale spalisz nam tako fajowo hate !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:55 am
Czarny Sei chan *Włapce pojawia się czarny płomyk i w pomieszczeniu zaczynają padać bańki*Miau whee eek Bombelkibombelkijawszystkiewasbombelki! Oszalał O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:55 am
Hmm... ciekawe czy to działko grawitonowe jeszcze działa... nie używałem go od czasu Bitwy na Europie...
Ok , ja kończę , a jakby się ziemia trzęsła to sięnie martwcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:56 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ Sei chan *Włapce pojawia się czarny płomyk i w pomieszczeniu zaczynają padać bańki*Miau whee gonk Umm.. niepodobaja ci sie banieczki?? nie to, ale spalisz nam tako fajowo hate !Przecierz płomyk znikł 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:56 am
Sei chan Czarny Sei chan *Włapce pojawia się czarny płomyk i w pomieszczeniu zaczynają padać bańki*Miau whee eek Bombelkibombelkijawszystkiewasbombelki! Oszalał O.o stressed Nie oglądaliście "Gdzie jest Nemo?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:57 am
Point.Zer0 Hmm... ciekawe czy to działko grawitonowe jeszcze działa... nie używałem go od czasu Bitwy na Europie... Ok , ja kończę , a jakby się ziemia trzęsła to sięnie martwcie xd niebedziemy nawet jesli sie zalamie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:57 am
Czarny Sei chan Czarny Sei chan *Włapce pojawia się czarny płomyk i w pomieszczeniu zaczynają padać bańki*Miau whee eek Bombelkibombelkijawszystkiewasbombelki! Oszalał O.o stressed Nie oglądaliście "Gdzie jest Nemo?" Oglądałam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Sei chan Czarny Sei chan *Włapce pojawia się czarny płomyk i w pomieszczeniu zaczynają padać bańki*Miau whee eek Bombelkibombelkijawszystkiewasbombelki! Oszalał O.o stressed Nie oglądaliście "Gdzie jest Nemo?" oglądaliśmy twisted "MojeBombelkiMojeBombeli..."...wszystkie... "moooooooooooooooje" PS1.)Fajny Wishlist whee xp xd PS2.) Witam *turl trul turl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 11:02 am