|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:24 am
no tak , wybacz brak kultury - Witaj Delisa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:25 am
Point.Zer0 Delisa wrocilam whee brrr..... ale tu zimno a ja tak ubrana ..... sweatdrop A właśnie Delisa - czy to Ty masz na GG od jakiegoś czasu w komentarzu r�żne tteksty z liczbą 25 ? bo jeżeli tak , to co to znaczy ? tak ja whee nie moglam sie doczekac otwarcia listow i w opisie sobie rozne rzeczy pisalam z ta liczba blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:26 am
Point.Zer0 no tak , wybacz brak kultury - Witaj Delisa xd blaugh blaugh blaugh Witaj Zer0 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:27 am
Delisa Point.Zer0 Delisa wrocilam whee brrr..... ale tu zimno a ja tak ubrana ..... sweatdrop A właśnie Delisa - czy to Ty masz na GG od jakiegoś czasu w komentarzu r�żne tteksty z liczbą 25 ? bo jeżeli tak , to co to znaczy ? tak ja whee nie moglam sie doczekac otwarcia listow i w opisie sobie rozne rzeczy pisalam z ta liczba blaugh 3nodding Ah no tak... listy xd Już wakupione te z tego miesiąca ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem, siemanko ludziska ! czesc sei !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Sei chan Czarny *siada na fotelu odwraca się tyłem i wytyka język do Sei* Oficjalnie się na ciebie obrażam. confused Eee...*Oddaje mu daszek*Przepraszam nie bąź obrazony crying blaugh Żartowałem, nie m322;bym sie przecież na ciebie obrazić mrgreen *przytulas* Jesteś neidobry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:29 am
_cleef_ jestem, siemanko ludziska ! czesc sei ! Miau whee *Patrzy na zakrwawiony płaszcz* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:29 am
_cleef_ jestem, siemanko ludziska ! czesc sei ! Witaj Cleef xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:30 am
Sei chan _cleef_ jestem, siemanko ludziska ! czesc sei ! Miau whee *Patrzy na zakrwawiony płaszcz* eek pomysl ze to farba !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:30 am
Point.Zer0 Ah no tak... listy xd Już wakupione te z tego miesiąca ? z listopada tak a nie widac blaugh (patrz czapka, rekawica z pazurami whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:31 am
Point.Zer0 _cleef_ jestem, siemanko ludziska ! czesc sei ! Witaj Cleef xd zero ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:32 am
_cleef_ jestem, siemanko ludziska ! czesc sei ! hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:32 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ jestem, siemanko ludziska ! czesc sei ! Miau whee *Patrzy na zakrwawiony płaszcz* eek pomysl ze to farba ! Farba, farba, to tylko farba*Zamyka oczy by nie patrzeć na płaszcz i przytula Cleefa*Miau whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|