|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:08 am
No dobra zegnam sie Z Wami pa ... może sie czasem zobaczymy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:10 am
BeeWolf_san No dobra zegnam sie Z Wami pa ... może sie czasem zobaczymy wink tylko czasem sad ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:10 am
Sei chan Czarny Sei chan Mraaaaa!!!!!*Wpada przez dziurę w dachu* gonk Coś mi spadło na głowe!!! O, to ty! czesc Sei stressed *Zabiera czarnemu daszek i zaczyna uciekać*Mraaaa xd scream Mój daszek!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:11 am
*W łapce pojawia sie czarny płomyk i w budynku zaczyna padać snieg*Nyu^_^*Wskakuje na ślizgawkę*Wheeeee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:14 am
Sei chan *W łapce pojawia sie czarny płomyk i w budynku zaczyna padać snieg*Nyu^_^*Wskakuje na ślizgawkę*Wheeeee whee *Odparowuje lód w całym budynku* Bleah. nie znoszę form krystalicznych. Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:15 am
Czarny Sei chan *W łapce pojawia sie czarny płomyk i w budynku zaczyna padać snieg*Nyu^_^*Wskakuje na ślizgawkę*Wheeeee whee *pstryka palcami* *na nogach pojawiają się superhiperszybkie łyżwy* No to jak, oddasz mi ten daszek? *wsakuje na l zaczyna gonić Sei* *W łapce pojawia się drugi płómyk i daszek zaczyna unosić się w powietrzu nad czarnym*Prosze*Zeskakuje z lodu i znowu przywołuje snieg*Pada snie pada snieg xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:16 am
Point.Zer0 *Odparowuje lód w całym budynku* Bleah. nie znoszę form krystalicznych. Witam wszystkich scream Chcesz mi popsuć łyżwy? *zdejmuje je i zaczyna gonić Sei normalnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:19 am
No i po co było ten śnieg summonować Sei ? teraz wszystkim usta pozamarzały i nic nie mówią...
*lampoa nad nim trzaska wyładowaniami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:20 am
*siada na fotelu odwraca się tyłem i wytyka język do Sei* Oficjalnie się na ciebie obrażam. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:20 am
wrocilam whee brrr..... ale tu zimno a ja tak ubrana ..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:21 am
Czarny *siada na fotelu odwraca się tyłem i wytyka język do Sei* Oficjalnie się na ciebie obrażam. confused Eee...*Oddaje mu daszek*Przepraszam nie bąź obrazony crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:22 am