|
|
|
|
Posted: Thu Nov 30, 2006 11:27 am
wszyscy stawic sie do raportu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 30, 2006 2:20 pm
Ozzwald wszyscy stawic sie do raportu A ty co myslisz, ze jak to ma byc ? co ? nie ma cie nie ma tu nagle raporty, voodke stawiaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 12:50 am
Ozzwald wszyscy stawic sie do raportu ...raport : pilem, grabilem, zabijalem, gwalcilem i znow pilem....co efektem tego jest: konfiskata magazynu broni wroga, kofiskata magazynu voodki wroga, kofiskata burdeli wroga....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 1:54 am
BeeWolf_san pomysł z obozem pracy nie wypalił to muszę robic inny interes. slusznie marszalku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 1:56 am
Ozzwald wszyscy stawic sie do raportu bibe chcesz zrobic?:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 10:47 am
raport: gen raq zajmuje się torturowaniem młodocianych córek kapitalistów dobrze?
wszystkim : oi! oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 1:11 pm
racqel raport: gen raq zajmuje się torturowaniem młodocianych córek kapitalistów dobrze? wszystkim : oi! oi! nawet lepiej niz dobrze;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 03, 2006 4:58 am
Kiray racqel raport: gen raq zajmuje się torturowaniem młodocianych córek kapitalistów dobrze? wszystkim : oi! oi! nawet lepiej niz dobrze;] ...buuu a to ze macie teraz gdzie isc po godzinach to sie kuna mac nie liczy? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 03, 2006 7:13 am
Kiray BeeWolf_san pomysł z obozem pracy nie wypalił to muszę robic inny interes. slusznie marszalku... no a jak trzeba z czegoś zyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 03, 2006 12:58 pm
revcat ...buuu a to ze macie teraz gdzie isc po godzinach to sie kuna mac nie liczy? razz Twoje zaslugi licza sie i sa doceniane Towarzyszu oi! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 03, 2006 1:00 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf_san pomysł z obozem pracy nie wypalił to muszę robic inny interes. slusznie marszalku... no a jak trzeba z czegoś zyc. to ja mam pomysl... mozna by biegac ze strzykawka po poggu i wstrzykiwac gaiowicza twoj stuff szybko sie uzaleznia i wten sposob zwiekszy sie sprzedaz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 3:33 am
Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf_san pomysł z obozem pracy nie wypalił to muszę robic inny interes. slusznie marszalku... no a jak trzeba z czegoś zyc. to ja mam pomysl... mozna by biegac ze strzykawka po poggu i wstrzykiwac gaiowicza twoj stuff szybko sie uzaleznia i wten sposob zwiekszy sie sprzedaz... >Stawia przed nim stary zniszczony karton< >Obok stawia drugi nowiutki i czyściutki< Tak więc ty się tym zajmiesz, hym, hym W brzydkim masz strzykawki, w nowym jest czyściutka Koka. Pamiętaj żeby nikogo nie zabić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 9:26 am
BeeWolf >Stawia przed nim stary zniszczony karton< >Obok stawia drugi nowiutki i czyściutki< Tak więc ty się tym zajmiesz, hym, hym W brzydkim masz strzykawki, w nowym jest czyściutka Koka. Pamiętaj żeby nikogo nie zabić. *napelnia strzykawki* jak trafie na jakas kapitalistyczna swinie to nie bedzie litosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:04 am
Kiray BeeWolf >Stawia przed nim stary zniszczony karton< >Obok stawia drugi nowiutki i czyściutki< Tak więc ty się tym zajmiesz, hym, hym W brzydkim masz strzykawki, w nowym jest czyściutka Koka. Pamiętaj żeby nikogo nie zabić. *napelnia strzykawki* jak trafie na jakas kapitalistyczna swinie to nie bedzie litosci... ...to ja Was kolego generale bede ubezpieczac z tylu... mrgreen *przeladowywuje kalacha* no... zasadniczo na naszych podoficerow nie ma co liczyc wiec sami sobie musimy radzic... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|