|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:50 am
Omega Sun wired_Yuki czemu to zrobił????? gonk niechcacy crying naprawde? a jak? a z kąd niektorzy majkją takie gadzeciki na łapkach? składam kondolencje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:52 am
Omega Sun sweet_chii Sayokun 'wchodzi do gildii ciągnąc trumienkę' xp leżała przed wejściem surprised ktoś zamawiał? eek ja nie... moze kukus mial dobre intencje? xd tak, on napewno jest handlarzem skor eek crying crying crying *wstaje zostawiając Bee z rurkami lezącego na podłodze* w d...e mam taką robotę... człowiek się stara, a taka go ostkarża... *otrzepuje spodnie, zaciąga mocniej kaptur* Kukus opuszcza budynek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:53 am
Czarny eek Ostatnio nie żył Sayo sweatdrop Ale go Lethiel ożywiła pocałunkiem. *patrzy na kukusa klęczącego nad twarzą Bee* Wątpie czy w takiej konfiuracji to zadziała... sweatdrop no obudz sie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:53 am
Omega Sun nie moge Cie przytulic bo jestes duchem sad Wstaje od kk ffeee nie spouwagfal sie .... podchodzi do Omi mrał wink naciaga kosci ..mrrr ale nowe ciało jest luz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:54 am
wired_Yuki Omega Sun wired_Yuki czemu to zrobił????? gonk niechcacy crying naprawde? a jak? a z kąd niektorzy majkją takie gadzeciki na łapkach? składam kondolencje crying to itemek z listow, byly jeszcze czapeczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:55 am
BeeWolf_san Wstaje od kk ffeee nie spouwagfal sie .... podchodzi do Omi mrał wink naciaga kosci ..mrrr ale nowe ciało jest luz :] w koncu 4laugh :* :* :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:57 am
Omega Sun wired_Yuki Omega Sun wired_Yuki czemu to zrobił????? gonk niechcacy crying naprawde? a jak? a z kąd niektorzy majkją takie gadzeciki na łapkach? składam kondolencje crying to itemek z listow, byly jeszcze czapeczki juz są listy? swietnie ale kasy niemam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:58 am
witaj *przytulas* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:01 am
Omega Sun BeeWolf_san Wstaje od kk ffeee nie spouwagfal sie .... podchodzi do Omi mrał wink naciaga kosci ..mrrr ale nowe ciało jest luz :] w koncu 4laugh :* :* :* heart co sie stało ... głowa zalana krwia... rurka w przełyku .. coś mnie uciska ...! Omdlewa ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:04 am
BeeWolf_san co sie stało ... głowa zalana krwia... rurka w przełyku .. coś mnie uciska ...! omdlewa najwazniejsze, ze sie w koncu obudziles :* :* :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:05 am
Mraaaaa!!!!!*Wpada przez dziurę w dachu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:07 am
Sei chan Mraaaaa!!!!!*Wpada przez dziurę w dachu* gonk Coś mi spadło na głowe!!! O, to ty! czesc Sei stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:08 am
Czarny Sei chan Mraaaaa!!!!!*Wpada przez dziurę w dachu* gonk Coś mi spadło na głowe!!! O, to ty! czesc Sei stressed *Zabiera czarnemu daszek i zaczyna uciekać*Mraaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|