|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:41 am
'wchodzi do gildii ciągnąc trumienkę' xp
leżała przed wejściem surprised ktoś zamawiał?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:42 am
BeeWolf wired_Yuki Omega Sun BeeWolf_san Zgon.... piii____-------------------- < siada w kacie i placze > crying crying crying crying crying czemu płaczesz? Wskasuje palcem na kukusa robiacego lewatywe nieboszczkowi ..temu ... ojejku eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:42 am
bo Shinn zabil BeeWolfa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:44 am
Sayokun 'wchodzi do gildii ciągnąc trumienkę' xp leżała przed wejściem surprised ktoś zamawiał? hejo , z kąd macie takie fajne gzadżeciki? mamy tu zgon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Siaba obok co jest..?? patrzy na wzłoki ... osz kurde ... crying przytula nie płacz.. ale... Ty jestes duchem cry Wszkocze w swoje ciałko tamto znaczy sie ale niech kukus mi wyjmie to coż z tylkich partji ciała i przestanie mi wciskać jezor do gardła !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:45 am
Sayokun 'wchodzi do gildii ciągnąc trumienkę' xp leżała przed wejściem surprised ktoś zamawiał? buuu crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'wchodzi do gildii ciągnąc trumienkę' xp leżała przed wejściem surprised ktoś zamawiał? eek ja nie... moze kukus mial dobre intencje? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun bo Shinn zabil BeeWolfa crying czemu to zrobił????? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:46 am
tia tajnie ledwo weszłem już mnie wołają stare eh ja lecę sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:47 am
sweet_chii Sayokun 'wchodzi do gildii ciągnąc trumienkę' xp leżała przed wejściem surprised ktoś zamawiał? eek ja nie... moze kukus mial dobre intencje? xd tak, on napewno jest handlarzem skor eek crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:48 am
Omega Sun sweet_chii Sayokun 'wchodzi do gildii ciągnąc trumienkę' xp leżała przed wejściem surprised ktoś zamawiał? eek ja nie... moze kukus mial dobre intencje? xd tak, on napewno jest handlarzem skor eek crying crying crying PRzytula mocno ... KK zabiesz zwłoke ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:48 am
wired_Yuki czemu to zrobił????? gonk niechcacy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:49 am
wired_Yuki Omega Sun bo Shinn zabil BeeWolfa crying czemu to zrobił????? gonk eek Ostatnio nie żył Sayo sweatdrop Ale go Lethiel ożywiła pocałunkiem. *patrzy na kukusa klęczącego nad twarzą Bee* Wątpie czy w takiej konfiuracji to zadziała... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|