|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:20 am
_cleef_ Miss_Karina _cleef_ mam niemilo historie o lodzie z dziecinstwa crying O.o domyslam sie... bidul... domokun <-- moze on zamnie sie poslizga ?o nie O.o boje sie tego domo o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:23 am
*Rzuca w domo śnieżką*Trafiony blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:23 am
Miss_Karina _cleef_ Miss_Karina _cleef_ mam niemilo historie o lodzie z dziecinstwa crying O.o domyslam sie... bidul... domokun <-- moze on zamnie sie poslizga ?o nie O.o boje sie tego domo o.O spokojnie, mam go na smyczy i fuksa mam, kto kupic losy za 14k na loterji !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:25 am
_cleef_ Miss_Karina _cleef_ Miss_Karina _cleef_ mam niemilo historie o lodzie z dziecinstwa crying O.o domyslam sie... bidul... domokun <-- moze on zamnie sie poslizga ?o nie O.o boje sie tego domo o.O spokojnie, mam go na smyczy i fuksa mam, kto kupic losy za 14k na loterji ! xd to ma gwarantowana wygrane wink blaugh ooo Sei thx ze mnie uratow...AAAAAAAA!!!! auc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:25 am
Sei chan *Rzuca w domo śnieżką*Trafiony blaugh nie, to tresowany domo, jest milutki jak kotek *domo robi sie smutny i sie schowal za cleef`em*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:26 am
zobaczyłem zajefajnistą rzecz i normalnie mnie olśnilo smile smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:26 am
Omega Sun BeeWolf_san Siedzi .. patrzy sie chaotycznie do okoła mdleje .. i zeslizguje sie na podłoge ...!X.x odzywskuje na chwile swiadomosc zrywa sie i wchodzi na lodowisko .. wpada na Karine wywraca sie e.... lud nabiera szkarlatnego koloru !XX sad co oni Ci zrobili crying jak on sie czuje? o.o jeszcze sie nie obudzil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:29 am
Sei chan _cleef_ Sei chan *Rzuca w domo Ŧ#8250;nieżkĦ#8230;*Trafiony blaugh nie, to tresowany domo, jest milutki jak kotek *domo robi sie smutny i sie schowal za cleef`em*Mruu*Podchodzi do domo i zaczyna go głaskac*Chyba przyda mu sie kolega whee *Wyciąga drugiego domo z szaliczka* domokun >.> eek eek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ Sei chan *Rzuca w domo Ŧ#8250;nieżkĦ#8230;*Trafiony blaugh nie, to tresowany domo, jest milutki jak kotek *domo robi sie smutny i sie schowal za cleef`em*Mruu*Podchodzi do domo i zaczyna go głaskac*Chyba przyda mu sie kolega whee *Wyciąga drugiego domo z szaliczka* domokun czo to domo ???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zpowolniony oddech tentno nie wyczuwalne ... kanapenamiekkła skora zmienia kolor na jasno niebieski....x.X xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Sei chan _cleef_ Sei chan *Rzuca w domo Ŧ#8250;nieżkĦ#8230;*Trafiony blaugh nie, to tresowany domo, jest milutki jak kotek *domo robi sie smutny i sie schowal za cleef`em*Mruu*Podchodzi do domo i zaczyna go głaskac*Chyba przyda mu sie kolega whee *Wyciąga drugiego domo z szaliczka* domokun czo to domo ??????? to cos ---> domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:30 am
Sei chan _cleef_ Sei chan *Rzuca w domo �›nieżk�…*Trafiony blaugh nie, to tresowany domo, jest milutki jak kotek *domo robi sie smutny i sie schowal za cleef`em*Mruu*Podchodzi do domo i zaczyna go głaskac*Chyba przyda mu sie kolega whee *Wyciąga drugiego domo z szaliczka* domokun *bieze obu domo i wypuszcza je na lod* moze tam sie razem pobawio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:31 am
BeeWolf_san Zpowolniony oddech tentno nie wyczuwalne ... kanapenamiekkła skora zmienia kolor na jasno niebieski....x.X xp Omi mogę go w królika zmienic prosze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|