|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:10 am
BeeWolf_san plama czerwonej cieczy powieksza sie coraz bardziej ! X.x < zawija glowke bandazem > tylko nie umieraj crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Podnosi sie ... z podłogi ... blady jak sciana ... cimno przed oczami idzie przed siebie ... z kawalkiem bandarza n aa glowie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ dzieki *naklada buty poczym pomaga sei strzepywac snieg* Mruu dziękuję*Rozgląda się dookoła*Ślizgawka blaugh *Wskakuje na lód*Wheee....Łaaaaa....*Wywraca się i leci dalej po lodzie* moze wyzwy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:11 am
Sei chan _cleef_ dzieki *naklada buty poczym pomaga sei strzepywac snieg* Mruu dziękuję*Rozgląda się dookoła*Ślizgawka blaugh *Wskakuje na lód*Wheee....Łaaaaa....*Wywraca się i leci dalej po lodzie* hej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:11 am
*Wstaje*Nie dziękuję starcza mi pazurki w kocich butkach 3nodding *Zaczyna powoli się slizgać*Cleef chodź fajna zabawa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:12 am
BeeWolf_san Podnosi sie ... z podłogi ... blady jak sciana ... cimno przed oczami idzie przed siebie ... z kawalkiem bandarza n aa glowie ! poczekaj kochanie, zrobisz sobie krzywde sad < bierze za raczke i sadza na kanapie > Nie ruszaj sie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:13 am
Sei chan *Wstaje*Nie dziękuję starcza mi pazurki w kocich butkach 3nodding *Zaczyna powoli się slizgać*Cleef chodź fajna zabawa whee nietrzebha, nielubie lodu zreszto karina jest z tobo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:14 am
Omega Sun BeeWolf_san Podnosi sie ... z podłogi ... blady jak sciana ... cimno przed oczami idzie przed siebie ... z kawalkiem bandarza n aa glowie ! poczekaj kochanie, zrobisz sobie krzywde sad < bierze za raczke i sadza na kanapie > Nie ruszaj sie :* Siedzi .. patrzy sie chaotycznie do okoła mdleje .. i zeslizguje sie na podłoge ...!X.x odzywskuje na chwile swiadomosc zrywa sie i wchodzi na lodowisko .. wpada na Karine wywraca sie e.... lud nabiera szkarlatnego koloru !XX xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:15 am
Sei chan Zaraz wr�ce muszę kompa zmienic bo brat chce płyty wypalić, za minutke jestem spowrotem 3nodding dobra ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:15 am
_cleef_ Sei chan *Wstaje*Nie dziękuję starcza mi pazurki w kocich butkach 3nodding *Zaczyna powoli się slizgać*Cleef chodź fajna zabawa whee nietrzebha, nielubie lodu zreszto karina jest z tobo chodz z nami!!! jest fajnie~!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:17 am
Miss_Karina _cleef_ Sei chan *Wstaje*Nie dziękuję starcza mi pazurki w kocich butkach 3nodding *Zaczyna powoli się slizgać*Cleef chodź fajna zabawa whee nietrzebha, nielubie lodu zreszto karina jest z tobo chodz z nami!!! jest fajnie~!!! mam niemilo historie o lodzie z dziecinstwa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:17 am
_cleef_ mam niemilo historie o lodzie z dziecinstwa crying O.o domyslam sie... bidul...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:18 am
BeeWolf_san Siedzi .. patrzy sie chaotycznie do okoła mdleje .. i zeslizguje sie na podłoge ...!X.x odzywskuje na chwile swiadomosc zrywa sie i wchodzi na lodowisko .. wpada na Karine wywraca sie e.... lud nabiera szkarlatnego koloru !XX sad co oni Ci zrobili crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:19 am
Miss_Karina _cleef_ mam niemilo historie o lodzie z dziecinstwa crying O.o domyslam sie... bidul... domokun <-- moze on zamnie sie poslizga ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|