|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:01 am
[Shinn] *doczolguje sie do swojego pokoju* Ide paa... paps Shinn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:02 am
_cleef_ *czuje ze mu zimno w nogi, patrzy ze jego buty zniknely w sniegu* i co ja teraz zrobie? crying *Wskakuje na zaspe i zaczyna rozgrzebywac śnieg*Napewno gdzieś tu są 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:03 am
Omega Sun [Shinn] *odwraca sie w strone Omi* t...to... to on sie o mnie potknal. Mo.. mogl mi zrobic krzywde! wrrr... scream ----------- Prosze, otworz oczka cry no widzisz co zrobiles Bee, doprowadziles do placzu Omi . Mowie ci otworz oczy i wstawaj!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ *czuje ze mu zimno w nogi, patrzy ze jego buty zniknely w sniegu* i co ja teraz zrobie? crying *Wskakuje na zaspe i zaczyna rozgrzebywac śnieg*Napewno gdzieś tu są 3nodding *uzywa laski i rozkopuje nio snieg* moze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plama czerwonej cieczy powieksza sie coraz bardziej ! X.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:04 am
[Shinn] *doczolguje sie do swojego pokoju* Ide paa... morderca crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:04 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ *czuje ze mu zimno w nogi, patrzy ze jego buty zniknely w sniegu* i co ja teraz zrobie? crying *Wskakuje na zaspe i zaczyna rozgrzebywac śnieg*Napewno gdzieś tu są 3nodding *uzywa laski i rozkopuje nim snieg* moze *Wychyla się z zaspy trzymając w ręce buty Cleefa*Prosze 3nodding *Podaje buty i zaczyna strzepywac śnieg z uszu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:05 am
czy ktoś qwie czy była ciri dzienkuje za odpowiedzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:06 am
Sei chan _cleef_ Sei chan _cleef_ *czuje ze mu zimno w nogi, patrzy ze jego buty zniknely w sniegu* i co ja teraz zrobie? crying *Wskakuje na zaspe i zaczyna rozgrzebywac śnieg*Napewno gdzieś tu są 3nodding *uzywa laski i rozkopuje nim snieg* moze *Wychyla się z zaspy trzymając w ręce buty Cleefa*Prosze 3nodding *Podaje buty i zaczyna strzepywac śnieg z uszu* dzieki *naklada buty poczym pomaga sei strzepywac snieg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE czy ktoś qwie czy była ciri dzienkuje za odpowiedzi Była ale poszła 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:08 am
_cleef_ dzieki *naklada buty poczym pomaga sei strzepywac snieg* Mruu dziękuję*Rozgląda się dookoła*Ślizgawka blaugh *Wskakuje na lód*Wheee....Łaaaaa....*Wywraca się i leci dalej po lodzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:09 am
Sei chan SERAFIN-VAMPIRE czy ktoś qwie czy była ciri dzienkuje za odpowiedzi Była ale poszła 3nodding dziękuje za szybką odpowiwedzi a dawno była i kiedy sobie poszła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|