|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 9:54 am
Kiray jasne jasne... za to powrocilem do CSa pirate UUuu to ja powroce do UT może smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:10 am
BeeWolf Kiray jasne jasne... za to powrocilem do CSa pirate UUuu to ja powroce do UT może smile leipiej nie... zawsze w to slaby byles xp rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:10 pm
domokun
*siada na krzesle, zaklada nogi na stol i popija bimberek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 7:50 am
Kiray BeeWolf Kiray jasne jasne... za to powrocilem do CSa pirate UUuu to ja powroce do UT może smile leipiej nie... zawsze w to slaby byles xp rofl no niestety ale pograć można,. Bimbru daj bimbru daj ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 12:48 pm
*prowokacyjnie puszcza pierda*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 3:13 am
opcy *prowokacyjnie puszcza pierda* jesteś bucem. >Nie wietrzy pomieszczenia<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 6:30 am
BeeWolf opcy *prowokacyjnie puszcza pierda* jesteś bucem. >Nie wietrzy pomieszczenia< a ty menda.... mrgreen luuudzie co za ruch........ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 2:32 am
opcy BeeWolf opcy *prowokacyjnie puszcza pierda* jesteś bucem. >Nie wietrzy pomieszczenia< a ty menda.... mrgreen luuudzie co za ruch........ gonk whee lubie jak mówisz mi czułe słowka. No straszny ruch, jeszcze trochę a się zgubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 2:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 5:05 am
>Dłubie w nosie< Chcesz proszkę, babki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:06 am
BeeWolf >Dłubie w nosie< Chcesz proszkę, babki ? sproboj mnie tym trafic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 11:48 am
Kiray BeeWolf >Dłubie w nosie< Chcesz proszkę, babki ? sproboj mnie tym trafic... jak nie chcesz to zjem sam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 3:59 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf >Dłubie w nosie< Chcesz proszkę, babki ? sproboj mnie tym trafic... jak nie chcesz to zjem sam. na zdrowie... ja co najwyzej to moge bimbru Ci dac na popitke *wyciaga bimberek* Bee powiedz Ty mi jak dlugo szklarnie z Twoim zielskiem beda staly na naszym poligonie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:51 am
Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf >Dłubie w nosie< Chcesz proszkę, babki ? sproboj mnie tym trafic... jak nie chcesz to zjem sam. na zdrowie... ja co najwyzej to moge bimbru Ci dac na popitke *wyciaga bimberek* Bee powiedz Ty mi jak dlugo szklarnie z Twoim zielskiem beda staly na naszym poligonie... pomysł z obozem pracy nie wypalił to muszę robic inny interes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|