|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:43 am
Czarny Już wysłałem Setsunie... sorki, była pierwsza... Poza tym przydałoby się jej coś do założenia, zbereźnica jedna xp nom dobrze sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:45 am
Czarny Już wysłałem Setsunie... sorki, była pierwsza... Poza tym przydałoby się jej coś do założenia, zbereźnica jedna xp E nie znasz sie dobrze wyglada biggrin 3nodding blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Suney Ozzwald ja sąsze że Setsuna powinna otrzymać ten prezent jak tak myslisz sad to może to prawda gonk .....zreszta mnie nie znacie tak dobrze gonk ja tu tylko pod uwage wziołem to że ona jest dziewczyną masz racje.....dziewczyny powinny miec pierwszenstwo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Już wysłałem Setsunie... sorki, była pierwsza... Poza tym przydałoby się jej coś do założenia, zbereźnica jedna xp ja sądze że za duzo tej garderoby ma na sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:46 am
Czarny Już wysłałem Setsunie... sorki, była pierwsza... Poza tym przydałoby się jej coś do założenia, zbereźnica jedna xp eek khem khem... jak dostanę się do inventory to coś na siebie założę scream poza tym niedawno z basenu wyszłam stare BeeWolf to moze kolacja ..w jakiejs milej restauracyjce ??! xd ^^ czemu nie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:46 am
*przytulas* Nie martw się ^^ Bądź optymistą biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:47 am
Suney Ozzwald Suney Ozzwald ja sąsze że Setsuna powinna otrzymać ten prezent jak tak myslisz sad to może to prawda gonk .....zreszta mnie nie znacie tak dobrze gonk ja tu tylko pod uwage wziołem to że ona jest dziewczyną masz racje.....dziewczyny powinny miec pierwszenstwo sweatdrop no właśnie... zacznijmy czyścić pola minowe przy pomocy kobiet... jest ich więcej niż chłopoow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:48 am
Aque *przytulas* Nie martw się ^^ Bądź optymistą biggrin trudno jest byc optymista jesli ma sie same klopoty i odczuwa sie same bule ale masz racje nie mogna popadać w agonię sweatdrop sad wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:48 am
Setsuna Dragonclaw Czarny Już wysłałem Setsunie... sorki, była pierwsza... Poza tym przydałoby się jej coś do założenia, zbereźnica jedna xp eek khem khem... jak dostanę się do inventory to coś na siebie założę scream poza tym niedawno z basenu wyszłam stare Quote: to moze kolacja ..w jakiejs milej restauracyjce ??! xd ^^ czemu nie heart biggrin .. jak miło .... to kiedy ?! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:49 am
Suney Ozzwald Suney Ozzwald ja sąsze że Setsuna powinna otrzymać ten prezent jak tak myslisz sad to może to prawda gonk .....zreszta mnie nie znacie tak dobrze gonk ja tu tylko pod uwage wziołem to że ona jest dziewczyną masz racje.....dziewczyny powinny miec pierwszenstwo sweatdrop eek Człowieku co ty robisz! *doskakuje do Suney'a i zatyka mu usta* *rozgląda się dookoła przyjmując pozę obronną* Wyobrażasz sobie co by było, jakby tu się jakaś feministka znalazła? Rozniosłaby nas w pył! Mam nadzieję, że żadna z dziewczyn feministką nie jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:49 am
Kukus Suney Ozzwald Suney Ozzwald ja sąsze że Setsuna powinna otrzymać ten prezent jak tak myslisz sad to może to prawda gonk .....zreszta mnie nie znacie tak dobrze gonk ja tu tylko pod uwage wziołem to że ona jest dziewczyną masz racje.....dziewczyny powinny miec pierwszenstwo sweatdrop no właśnie... zacznijmy czyścić pola minowe przy pomocy kobiet... jest ich więcej niż chłopoow całkowicie się z tobą zgadzam ale pare musimy zostawić przy życiu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:50 am
Suney Aque *przytulas* Nie martw się ^^ Bądź optymistą biggrin trudno jest byc optymista jesli ma sie same klopoty i odczuwa sie same bule ale masz racje nie mogna popadać w agonię sweatdrop sad wink aaaaaaaaa... szad ap... przynajmniej możesz chodzić i nie musisz zapierdzielać o kulach czy na fotelu z koołkami... więc nie masz powodu do narzekania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Aque *przytulas* Nie martw się ^^ Bądź optymistą biggrin trudno jest byc optymista jesli ma sie same klopoty i odczuwa sie same bule ale masz racje nie mogna popadać w agonię sweatdrop sad wink Agonię, mówisz? Wiesz co to jest? Agonia to przedśmiertne, samorzutne skurcze mięśni. W agonię popadasz, tya? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Suney Ozzwald Suney Ozzwald ja sąsze że Setsuna powinna otrzymać ten prezent jak tak myslisz sad to może to prawda gonk .....zreszta mnie nie znacie tak dobrze gonk ja tu tylko pod uwage wziołem to że ona jest dziewczyną masz racje.....dziewczyny powinny miec pierwszenstwo sweatdrop no właśnie... zacznijmy czyścić pola minowe przy pomocy kobiet... jest ich więcej niż chłopoow cześć...ten pomysł z kobietami i polami minowymi nie jest zbyt dobry...... stressed smile stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Suney Ozzwald Suney Ozzwald ja sąsze że Setsuna powinna otrzymać ten prezent jak tak myslisz sad to może to prawda gonk .....zreszta mnie nie znacie tak dobrze gonk ja tu tylko pod uwage wziołem to że ona jest dziewczyną masz racje.....dziewczyny powinny miec pierwszenstwo sweatdrop no właśnie... zacznijmy czyścić pola minowe przy pomocy kobiet... jest ich więcej niż chłopoow O wruciłeś .... ej kobietami nie lepiej desta wynajać .... ! i tym podobnych !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|