|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:53 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Niezdejmuj czapki bo ci zimno w głowe będzie.*Wyciąga z pod kanaby starą czapkę*Taka czapeczka może być 3nodding dzieki za troske, ale chialem zeby wygladal ladniej ale zapewnie ten zpod kanapy wystarczyMruuu whee *Patrzy na skończonego bałwana*Fajniutki whee A teraz co by tu porobić^_^ moze skocznia lub mala goorka na sanki ^^? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:54 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Niezdejmuj czapki bo ci zimno w głowe będzie.*Wyciąga z pod kanaby starą czapkę*Taka czapeczka może być 3nodding dzieki za troske, ale chialem zeby wygladal ladniej ale zapewnie ten zpod kanapy wystarczyMruuu whee *Patrzy na skończonego bałwana*Fajniutki whee A teraz co by tu porobić^_^ moze rodzinke dla balwanka, lub imie ? lub oba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:55 am
*otwiera oczy i zaczyna sie czolgac* kk.... k... kkk... ka.. kawy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:55 am
BeeWolf_san X.x xp nieruchomo lerzy na podłodze ... dywan zaczyna sie robic wilgotny xp crying crying crying crying crying Shinn zabiles mojego Wilczka cry crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:56 am
_cleef_ moze rodzinke dla balwanka, lub imie ? lub oba... Miau!!*Wywraca Cleefa*Mruuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:57 am
Miss_Karina moze skocznia lub mala goorka na sanki ^^? xd lub skocznie dla kariny ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san X.x xp nieruchomo lerzy na podłodze ... dywan zaczyna sie robic wilgotny xp crying crying crying crying crying Shinn zabiles mojego Wilczka cry crying crying crying crying crying Omi...bee żyje na pewno, tylko zemdlal po spotkaniu twarzy z ziemia... ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san X.x xp nieruchomo lerzy na podłodze ... dywan zaczyna sie robic wilgotny xp crying crying crying crying crying Shinn zabiles mojego Wilczka cry crying crying crying crying crying *odwraca sie w strone Omi* t...to... to on sie o mnie potknal. Mo.. mogl mi zrobic krzywde!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:58 am
Sei chan _cleef_ moze rodzinke dla balwanka, lub imie ? lub oba... Miau!!*Wywraca Cleefa*Mruuu whee *bieze garc sniegu i posypuje nim ogon sei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:59 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ moze rodzinke dla balwanka, lub imie ? lub oba... Miau!!*Wywraca Cleefa*Mruuu whee bieze garc sniegu i posypuje nim ogon sei* Maiu*Strzepuje śnieg i odskakuje na bok*Mruuu whee *Strzyże uszami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:59 am
Miss_Karina Omega Sun crying crying crying crying crying Shinn zabiles mojego Wilczka cry crying crying crying crying crying Omi...bee żyje na pewno, tylko zemdlal po spotkaniu twarzy z ziemia... ^^" zlatuja sie sepy !X.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:00 am
Sei chan _cleef_ Sei chan _cleef_ moze rodzinke dla balwanka, lub imie ? lub oba... Miau!!*Wywraca Cleefa*Mruuu whee bieze garc sniegu i posypuje nim ogon sei* Maiu*Strzepuje śnieg i odskakuje na bok*Mruuu whee *Strzyże uszami* *czuje ze mu zimno w nogi, patrzy ze jego buty zniknely w sniegu* i co ja teraz zrobie? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*doczolguje sie do swojego pokoju* Ide paa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bee plz nie strasz Omi =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:01 am
[Shinn] *odwraca sie w strone Omi* t...to... to on sie o mnie potknal. Mo.. mogl mi zrobic krzywde! wrrr... scream ----------- Prosze, otworz oczka cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|