|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:41 am
Miss_Karina Raticiel dzięki za współczućko... a przede mną jeszcze długa droga do domu... ale na szczęście tata po mnie przyjedzie... aha...jeszcze 2,5 h posiedze w domku a potem śmigu naimprezke :Xd sialalalalalaalaaaa~~ xd miłej zabawy! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:42 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nudnawo tu troche xp *W łapce pojawia sie czarny płomyk, który po chwili znika a w pomieszczeniu zaczyna padać śnieg*Nyu^_^ odstatnio ta zabawa zakończyła się spaleniem gildii xp *Nie zwraca na Sayo uwagi i zaczyna lepić bałwana*Nyu^_^ eek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Kyoko Suomi wrocilam. czesc wam wszystkim, ktorzy jeszcze tu siedzicie.. siema ziomalu skate power wink HOWGH! au moja główka... *lol* nie jestem skatem xd ale siemka, indianinie i uwazaj na siebie eek bo ci sie leb rozwali xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Miss_Karina Raticiel dzięki za współczućko... a przede mną jeszcze długa droga do domu... ale na szczęście tata po mnie przyjedzie... aha...jeszcze 2,5 h posiedze w domku a potem śmigu naimprezke :Xd sialalalalalaalaaaa~~ xd miłej zabawy! 3nodding thx ^^ papa Rati ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ jakos jurz nie mialczysz, wole ciebie lepiej gdy gadasz Miau??*Odrywa się od lepienia bałwana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:43 am
Miss_Karina Kyoko Suomi wrocilam. czesc wam wszystkim, ktorzy jeszcze tu siedzicie.. hej Kyoko ^^ heja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:43 am
Sei chan _cleef_ jakos jurz nie mialczysz, wole ciebie lepiej gdy gadasz Miau??*Odrywa się od lepienia bałwana* *wyciaga z kieszeni marchewke i robi balwanowi nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:44 am
co się tak patrzysz nie widziałeś nigdy śniegu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
co taka skwaszona minka? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no i juz pokasowane obrazki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:45 am
*przewraca sie na srodku dywanu*
...
...
...
zzz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina co taka skwaszona minka? xd xd bo mn9oe na taki hełm nie stać sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Sei chan _cleef_ jakos jurz nie mialczysz, wole ciebie lepiej gdy gadasz Miau??*Odrywa się od lepienia bałwana* *wyciaga z kieszeni marchewke i robi balwanowi nos* Mruuuu^_^ Teraz potrzeba czegoś na kapelusz dla bałwanka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan co się tak patrzysz nie widziałeś nigdy śniegu?? zapwne zobaczyl twojego balwana whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|