|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:37 am
czy ktoś mi odpowie na moje pytabnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ojejku niech on nas puści...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrocilam. czesc wam wszystkim, ktorzy jeszcze tu siedzicie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina skasuj po prostu ok?! CLEFF!!! prosilam cos wczesniej crying S K A S O W A C!!!!!!!!! chwileczke,mam tylko dwie rece i nie nadazam usuwac ze wszystkich chmurek gonk ok...przepraszam, za małe zamieszanie U_U """
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Sei chan Albo poprostu jego kolezanka nie miała co z itemkami robić xd ona jest bogata (na gaia) i mila Miec kupe kasy na gaia fajnie by było xd narazie zobacze może mi sie w twoim lotto poszczęści xd Nudnawo tu troche xp *W łapce pojawia sie czarny płomyk, który po chwili znika a w pomieszczeniu zaczyna padać śnieg*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:38 am
Omega Sun Miss_Karina skasuj po prostu ok?! CLEFF!!! prosilam cos wczesniej crying S K A S O W A C!!!!!!!!! chwileczke,mam tylko dwie rece i nie nadazam usuwac ze wszystkich chmurek gonk ja ci kochanie nie pomoge wiesz czemu :* heart łapie za raczke hi :* przepraszam nie przeszkadzam :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:38 am
Miss_Karina Raticiel nie chce nas puścić dziad trochę wcześniej... a niczego mądrego nas nie uczy... bidulka... sweatdrop Omi mam małą prośbę, czy możesz skasować ten skrypt? sweatdrop przepraszam... dzięki za współczućko... a przede mną jeszcze długa droga do domu... ale na szczęście tata po mnie przyjedzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:39 am
Sei chan Nudnawo tu troche xp *W łapce pojawia sie czarny płomyk, który po chwili znika a w pomieszczeniu zaczyna padać śnieg*Nyu^_^ odstatnio ta zabawa zakończyła się spaleniem gildii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:40 am
Kyoko Suomi wrocilam. czesc wam wszystkim, ktorzy jeszcze tu siedzicie.. siema ziomalu skate power wink HOWGH! au moja główka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel dzięki za współczućko... a przede mną jeszcze długa droga do domu... ale na szczęście tata po mnie przyjedzie... aha...jeszcze 2,5 h posiedze w domku a potem śmigu naimprezke :Xd sialalalalalaalaaaa~~ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Nudnawo tu troche xp *W łapce pojawia sie czarny płomyk, który po chwili znika a w pomieszczeniu zaczyna padać śnieg*Nyu^_^ odstatnio ta zabawa zakończyła się spaleniem gildii xp *Nie zwraca na Sayo uwagi i zaczyna lepić bałwana*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:41 am
Sei chan Miec kupe kasy na gaia fajnie by było xd narazie zobacze może mi sie w twoim lotto poszczęści xd Nudnawo tu troche xp *W łapce pojawia sie czarny płomyk, który po chwili znika a w pomieszczeniu zaczyna padać śnieg*Nyu^_^ jakos jurz nie mialczysz, wole ciebie lepiej gdy gadasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAY! możemy iść! papatki wszystkim heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi wrocilam. czesc wam wszystkim, ktorzy jeszcze tu siedzicie.. hej Kyoko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|