|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:31 am
Raticiel Miss_Karina i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek ładne, tylko czegoś nie rozumiem, czemu jak m�wisz, że chcesz sie w niej pokazać, tiom ja tu widzę swojego avka w tej czapce? bo on zle to zrobil, tak sie niepokazuje obrazkuw, powinien najperw wprowadzic obrazek na komputer, an nie zkopiowac ze strony
i zreszto to jest nielegalne na gaia !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ojejka... a ja nie mogę wykasować z mojego posta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina obrazek usuniętoi co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek Kari ten skrypt jest zabroniony na gai eek za niego sie dostaje bany, skasuj go eek (kazdy widzi w nim swojego avka) Ahha... a dlaczego jest zabroniony ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karino usun to jestz abronione i cie zbanuja a jak nie oni to ja :] albo coś uhha ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:32 am
może z powodu kryptoreklamy sklepów...? oj niech te lekcje się wreszcie skończą, chcę do domku... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:32 am
BeeWolf_san Karino usun to jestz abronione i cie zbanuja a jak nie oni to ja :] albo coś uhha ... ja juz skasowalam, ale inni nie crying pseplasam sad Omi dziekuje za ostrzeżenie 3nodding jeszcze raz Pseplasam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:33 am
[Shinn] Omega Sun Miss_Karina i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek Kari ten skrypt jest zabroniony na gai eek za niego sie dostaje bany, skasuj go eek (kazdy widzi w nim swojego avka) Ahha... a dlaczego jest zabroniony ? bo on wchodzi przez nasze komputery, do gaia, i pokazuje tu obrazek ale ruwniesz moze byc uzyty do wlaman na komputery
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:34 am
[Shinn] Omega Sun Miss_Karina i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek Kari ten skrypt jest zabroniony na gai eek za niego sie dostaje bany, skasuj go eek (kazdy widzi w nim swojego avka) Ahha... a dlaczego jest zabroniony ? skasuj po prostu ok?! CLEFF!!! prosilam cos wczesniej crying S K A S O W A C!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:34 am
Sei chan Albo poprostu jego kolezanka nie miała co z itemkami robić xd ona jest bogata (na gaia) i mila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:35 am
nie chce nas puścić dziad trochę wcześniej... a niczego mądrego nas nie uczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:36 am
Miss_Karina [Shinn] Omega Sun Miss_Karina i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek Kari ten skrypt jest zabroniony na gai eek za niego sie dostaje bany, skasuj go eek (kazdy widzi w nim swojego avka) Ahha... a dlaczego jest zabroniony ? skasuj po prostu ok?! CLEFF!!! prosilam cos wczesniej crying S K A S O W A C!!!!!!!!! może niech omega to skasuje bo do niektorych to nie dociera xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina [Shinn] Omega Sun Miss_Karina i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek Kari ten skrypt jest zabroniony na gai eek za niego sie dostaje bany, skasuj go eek (kazdy widzi w nim swojego avka) Ahha... a dlaczego jest zabroniony ? skasuj po prostu ok?! CLEFF!!! prosilam cos wczesniej crying S K A S O W A C!!!!!!!!! wiem, tylko zapomnialem, i chiesz bym wrucil i uzyl "edit" na poprzednie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przepraszam, nie mogę edytować postów sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:37 am
Miss_Karina skasuj po prostu ok?! CLEFF!!! prosilam cos wczesniej crying S K A S O W A C!!!!!!!!! chwileczke,mam tylko dwie rece i nie nadazam usuwac ze wszystkich chmurek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:37 am
Raticiel nie chce nas puścić dziad trochę wcześniej... a niczego mądrego nas nie uczy... bidulka... sweatdrop Omi mam małą prośbę, czy możesz skasować ten skrypt? sweatdrop przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|