|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:25 am
Miss_Karina Raticiel Jeszcze nie zwariowałam... w szkole jestem wink szkola...w sobote? O.o a jakie to studia (?) zaoczne? policealne studium informatyczne w systemie zaocznym... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:26 am
_cleef_ ja 11 niedawno upilem emobag by zamienic na styczen+1k ale nikt niesprzedawl stcznia, i nikt nieche sie za niego zamienic wiec sprzedam emobag
a potem chialem sobie kupic NM scarf moi brat dostal angelic scarf za darmo od kumpeli To miał farta, angelic scarf troche kosztuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o tak tak, Karinuś pokaż czapeczkę! chyba za długo siedzę przed kompem i dlatego mam mdłości...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SKASOWANY i co myslicie? sweatdrop
Rati- dobrze sie czujesz? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ ja 11 niedawno upilem emobag by zamienic na styczen+1k ale nikt niesprzedawl stcznia, i nikt nieche sie za niego zamienic wiec sprzedam emobag
a potem chialem sobie kupic NM scarf moi brat dostal angelic scarf za darmo od kumpeli To miał farta, angelic scarf troche kosztuje 3nodding wielkiego farta mial
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel o tak tak, Karinuś pokaż czapeczkę! chyba za długo siedzę przed kompem i dlatego mam mdłości... o.o a jak dlugo siedzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:28 am
Miss_Karina ~OCENZUROWANO~ i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek A dlaczego ja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:28 am
Miss_Karina surprised brazek usunieto> i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek ładne, tylko czegoś nie rozumiem, czemu jak mz, że chcesz sie w niej pokazać, tiom ja tu widzę swojego avka w tej czapce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:29 am
Raticiel Dzięki... troszkę mi lepiej... może usta usta ... Ktoś ci zaaplikuje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek Kari ten skrypt jest zabroniony na gai eek za niego sie dostaje bany, skasuj go eek (kazdy widzi w nim swojego avka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Albo poprostu jego kolezanka nie miała co z itemkami robić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i co myslicie? sweatdrop
Rati- dobrze sie czujesz? eek ładne, tylko czegoś nie rozumiem, czemu jak mz, że chcesz sie w niej pokazać, tiom ja tu widzę swojego avka w tej czapce? blaugh bo jeszcze nie kupilam xd i sie pytam czy mi pasuje czapeczka ^^
skasujcie ten skrypt, ktoory byl w moim poscie, plz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina i co myslicie? sweatdrop Rati- dobrze sie czujesz? eek karina -_- skopiowałaś obrazek prosto ze sklepu każdy tam widzi siebie -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Raticiel o tak tak, Karinuś pokaż czapeczkę! chyba za długo siedzę przed kompem i dlatego mam mdłości... o.o a jak dlugo siedzisz? Od 9 rano... ale są oczywiście przerwy... a za 10 minut kończę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|