|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:19 am
Omega Sun Miss_Karina heh...Omi wiem ze to glupie pixelki, ale fajnie sie w nich wyglada whee eee tam, w wielu tanich ubrankach tez sie ladnie wyglada 3nodding Nie trzeba wydawac fortuny zeby fajnie sie ubrac, a wiele osob kupuje te drogie przedmioty z listow tylko dla szpanu xp hmmm... masz racje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:20 am
Raticiel Miss_Karina Kopciuszek witam wszystkich 3nodding Nyo xd witaj ^^ Rati- ja czasem potrafie wytrzymac bez Gai, ale sa chwile ze nie potrafie wink blaugh Ja bez niej muszę wytrzymywać, nie mam netu w domu... sweatdrop ale jakoś nie przychodzi mi to z wielkim trudem... to po prostu jedna z wielu rozrywek... ( na które i tak nie ma czasu... ) O.o siedzisz w kafejce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:20 am
Dziwne, czuję się jakbym miała zaraz zemdleć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:21 am
Omega Sun eee tam, w wielu tanich ubrankach tez sie ladnie wyglada 3nodding Nie trzeba wydawac fortuny zeby fajnie sie ubrac, a wiele osob kupuje te drogie przedmioty z listow tylko dla szpanu xp No np ja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Sei chan _cleef_ wieze ze ci sie uda, zreszto i tak slodko wygladasz teraz heart
@zero: logika fizyka ! Wierzyć mozna wink Ale i tak zbierac mi sie nie chce bo za szybko to drożeje, a ja nawet do pink link�w, trunk�w i innych szcześcia nie mam xp a ile masz teraz gotuwki ? no i moze cos spzedasz by go kupic ?Umm.. teraz 5k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hmmm... masz racje 3nodding no widzisz, pomysl ile innych rzeczy mozesz kupic zamiast skrzydelek ktore wygladaja prawie identycznie jak spinki albo diabelskie rozki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:22 am
Jeszcze nie zwariowałam... w szkole jestem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:22 am
BeeWolf_san Omega Sun eee tam, w wielu tanich ubrankach tez sie ladnie wyglada 3nodding Nie trzeba wydawac fortuny zeby fajnie sie ubrac, a wiele osob kupuje te drogie przedmioty z listow tylko dla szpanu xp No np ja biggrin pewnie XD wink i czesc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:23 am
Raticiel Dziwne, czuję się jakbym miała zaraz zemdleć... hej , no co Ty eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Jeszcze nie zwariowałam... w szkole jestem wink szkola...w sobote? O.o a jakie to studia (?) zaoczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:24 am
Sei chan _cleef_ Sei chan _cleef_ wieze ze ci sie uda, zreszto i tak slodko wygladasz teraz heart
@zero: logika fizyka ! Wierzyć mozna wink Ale i tak zbierac mi sie nie chce bo za szybko to drożeje, a ja nawet do pink link�w, trunk�w i innych szcześcia nie mam xp a ile masz teraz gotuwki ? no i moze cos spzedasz by go kupic ?Umm.. teraz 5k sweatdrop ja 11 niedawno upilem emobag by zamienic na styczen+1k ale nikt niesprzedawl stcznia, i nikt nieche sie za niego zamienic wiec sprzedam emobag
a potem chialem sobie kupic NM scarf moi brat dostal angelic scarf za darmo od kumpeli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cze jestem tylko na chwile była ciri
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Raticiel Dziwne, czuję się jakbym miała zaraz zemdleć... hej , no co Ty eek Dzięki... troszkę mi lepiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina Omega Sun eee tam, w wielu tanich ubrankach tez sie ladnie wyglada 3nodding Nie trzeba wydawac fortuny zeby fajnie sie ubrac, a wiele osob kupuje te drogie przedmioty z listow tylko dla szpanu xp hmmm... masz racje 3nodding no widzisz, pomysl ile innych rzeczy mozesz kupic zamiast skrzydelek ktore wygladaja prawie identycznie jak spinki albo diabelskie rozki blaugh whee teraz spokojnie zbieram na kocia czapeczke, ale nie wiem czy dobrze w niej wygladam... sweatdrop zaraz pokaze ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|