|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:12 am
Sei chan NT scarf kupiłam niedawno i trzy miechy na niego zbierałam kase, a na zbieranie na AFK nie mam siły to tylko glupie pixelki. Czapeczka z tego miesiaca jest tak samo ladna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:13 am
Omega Sun Sei chan NT scarf kupiłam niedawno i trzy miechy na niego zbierałam kase, a na zbieranie na AFK nie mam siły to tylko glupie pixelki. Czapeczka z tego miesiaca jest tak samo ladna 3nodding Zgadzam się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:14 am
heh...Omi wiem ze to glupie pixelki, ale fajnie sie w nich wyglada whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:15 am
witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:15 am
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:16 am
Miss_Karina heh...Cleff powiedz mi jak sie kupuje bilety w lotto xp bo... angola ni znam U_U poprostu i do mojego lotto, zobacze jakie numerki so wolne, nacisnji "trade" pod moim avatarkiem napisz na kuze jakie chesz numerki, dodaj kase no i wyslji !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina heh...Omi wiem ze to glupie pixelki, ale fajnie sie w nich wyglada whee I właśnie takie rzeczy jak Gaia powodują, że ludzie wariują na punkcie pikselków na ekranie... śnią im się po nocach, kombinują, wydają na nie nawet prawdziwe pieniądze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina heh...Omi wiem ze to glupie pixelki, ale fajnie sie w nich wyglada whee eee tam, w wielu tanich ubrankach tez sie ladnie wyglada 3nodding Nie trzeba wydawac fortuny zeby fajnie sie ubrac, a wiele osob kupuje te drogie przedmioty z listow tylko dla szpanu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding Doberek 3nodding miło mi poznać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:17 am
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding Nyo xd witaj ^^ Rati- ja czasem potrafie wytrzymac bez Gai, ale sa chwile ze nie potrafie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ wieze ze ci sie uda, zreszto i tak slodko wygladasz teraz heart
@zero: logika fizyka ! Wierzyć mozna wink Ale i tak zbierac mi sie nie chce bo za szybko to drożeje, a ja nawet do pink link�w, trunk�w i innych szcześcia nie mam xp a ile masz teraz gotuwki ? no i moze cos spzedasz by go kupic ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding cze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oj coś mnie główka boli... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:19 am
Miss_Karina Kopciuszek witam wszystkich 3nodding Nyo xd witaj ^^ Rati- ja czasem potrafie wytrzymac bez Gai, ale sa chwile ze nie potrafie wink blaugh Ja bez niej muszę wytrzymywać, nie mam netu w domu... sweatdrop ale jakoś nie przychodzi mi to z wielkim trudem... to po prostu jedna z wielu rozrywek... ( na które i tak nie ma czasu... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|