|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:07 am
Miss_Karina aha xd tshymam kciuki ^^ obys znalazla to czego szukasz biggrin wink zasieg swoich wedek juz wstawilam, w przewodniku napisalam prosbe zeby jak ktos lowi inna podzielil sie screenem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:08 am
Sei chan _cleef_ niewarto, poczekaj na nowy rok i sprzedasz za x2 ja mam 9 listuw i poczekam sobie dlugo
@karina: nie, ale te zeczy so warte 600k i 160k Nyo chyba poczekam, ech miec AFK nieosiągalne marzenie xp bardo osioagalne, ty masz navet nm scarf ! a ja prubuje zdobyc ostatni list (styczen) i bede mial wszystkie z tego roku, brakuje mi tylko grudzien ktury niedlugo w spzedazy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina _cleef_ Sei chan Co tak cicho sie nagle zrobiło eek ja musialem zmienic ceny na loterjija chcialabym te anielskie skrzydelka, ale... crying to moje nieosiagalne marzenie sad crying anielskie skrzydełka... nyo ba... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj Sayo xd
E tam nieosiągalne marzenie - kup listy i poczekaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:09 am
Miss_Karina _cleef_ Sei chan Co tak cicho sie nagle zrobiło eek ja musialem zmienic ceny na loterjija chcialabym te anielskie skrzydelka, ale... crying to moje nieosiagalne marzenie sad crying u mnie bys mogla wygrac dosc aby se kupic co najmniej 20 skrzydelek !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:10 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ niewarto, poczekaj na nowy rok i sprzedasz za x2 ja mam 9 listuw i poczekam sobie dlugo
@karina: nie, ale te zeczy so warte 600k i 160k Nyo chyba poczekam, ech miec AFK nieosiągalne marzenie xp bardo osioagalne, ty masz navet nm scarf ! a ja prubuje zdobyc ostatni list (styczen) i bede mial wszystkie z tego roku, brakuje mi tylko grudzien ktury niedlugo w spzedazyNT scarf kupiłam niedawno i trzy miechy na niego zbierałam kase, a na zbieranie na AFK nie mam siły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Witaj Sayo xd E tam nieosiągalne marzenie - kup listy i poczekaj xd na co mam czekac? =='' i tak nie wystarczy mi kaski, a czasu na rysowanie sygnaturek ni mam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Miss_Karina _cleef_ Sei chan Co tak cicho sie nagle zrobiło eek ja musialem zmienic ceny na loterjija chcialabym te anielskie skrzydelka, ale... crying to moje nieosiagalne marzenie sad crying u mnie bys mogla wygrac dosc aby se kupic co najmniej 20 skrzydelek !Albo przegrać wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:11 am
Miss_Karina Point.Zer0 Witaj Sayo xd E tam nieosiągalne marzenie - kup listy i poczekaj xd na co mam czekac? =='' i tak nie wystarczy mi kaski, a czasu na rysowanie sygnaturek ni mam sad Pozbieraj kasę i kupuj po prostu listy , czekaj i sprzedawaj - ja miałem tak zrobic teraz , ale pierwszy tysiąc poszedł do Ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 7:12 am
Sei chan _cleef_ Sei chan _cleef_ niewarto, poczekaj na nowy rok i sprzedasz za x2 ja mam 9 listuw i poczekam sobie dlugo
@karina: nie, ale te zeczy so warte 600k i 160k Nyo chyba poczekam, ech miec AFK nieosiągalne marzenie xp bardo osioagalne, ty masz navet nm scarf ! a ja prubuje zdobyc ostatni list (styczen) i bede mial wszystkie z tego roku, brakuje mi tylko grudzien ktury niedlugo w spzedazyNT scarf kupiłam niedawno i trzy miechy na niego zbierałam kase, a na zbieranie na AFK nie mam siły wieze ze ci sie uda, zreszto i tak slodko wygladasz teraz heart
@zero: logika fizyka !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 _cleef_ Miss_Karina _cleef_ Sei chan Co tak cicho sie nagle zrobiło eek ja musialem zmienic ceny na loterjija chcialabym te anielskie skrzydelka, ale... crying to moje nieosiagalne marzenie sad crying u mnie bys mogla wygrac dosc aby se kupic co najmniej 20 skrzydelek !Albo przegrać wszystko xd heh...Cleff powiedz mi jak sie kupuje bilety w lotto xp bo... angola ni znam U_U
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No nic - czas mnie goni , dużo roboty jeszcz mam dziś. Żenam więc wszystkich i znikam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przedmioty o których rozmawiacie dosłownie przerażają mnie swoimi cenami... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|