|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 9:14 am
Kiray corel sciagnelem... ale nie dziala... teraz na jakims darmowym pracuje... A pracuj pracuj ... smile A tak apropo partyzanci.... OGame U 33 ... Klan Wołki zbożowe ... zostań robakeiem zarzadzaj wszechswiatem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 1:24 pm
BeeWolf Photoshop albo Corel ale ten drugi z wymienionych jest trudniejszy. to raczej kwestia przyzwyczajenia..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 2:02 pm
opcy BeeWolf Photoshop albo Corel ale ten drugi z wymienionych jest trudniejszy. to raczej kwestia przyzwyczajenia.. Znaczy, ja mowie z doświadczenia, bo ten i ten probowalem no i z Photoshopem sie zaprzyjaźniłem bardziej. Corel to raczej do innych zadań jest przystosowany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 10:51 am
BeeWolf opcy BeeWolf Photoshop albo Corel ale ten drugi z wymienionych jest trudniejszy. to raczej kwestia przyzwyczajenia.. Znaczy, ja mowie z doświadczenia, bo ten i ten probowalem no i z Photoshopem sie zaprzyjaźniłem bardziej. Corel to raczej do innych zadań jest przystosowany. no ja tez z doswiadczenia bo tez uzywalo mi sie obu.. i Corel wydaje mi sie latwiejszy/wygodniejszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 1:38 pm
ja juz swoja ulotke zrobilem i tyle mnie to obchodzi ktory program jest lepszy xp
BTW cudnie wyszla wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 1:39 pm
opcy no ja tez z doswiadczenia bo tez uzywalo mi sie obu.. i Corel wydaje mi sie latwiejszy/wygodniejszy Mamy inne spostrzezenia, no ale ty jestes opcy a je Bee wiec to normalne. Kiray, pochwal sie swoja praca smile Kto zacznie w koncu grac na OGame i wspomagac wołki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 8:43 am
BeeWolf opcy no ja tez z doswiadczenia bo tez uzywalo mi sie obu.. i Corel wydaje mi sie latwiejszy/wygodniejszy Mamy inne spostrzezenia, no ale ty jestes opcy a je Bee wiec to normalne. Kiray, pochwal sie swoja praca smile Kto zacznie w koncu grac na OGame i wspomagac wołki. nie mrgreen ogame nnnuuuuunuuudddddddddaaaaaaaaa pirate btw ogladaliscie filmik "super partia"??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 11:51 am
Kiray nie mrgreen ogame nnnuuuuunuuudddddddddaaaaaaaaa pirate btw ogladaliscie filmik "super partia"?? Moze i nuda smile Ale jakos mnie wzielo i ozzego. nie a co to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 10:20 am
BeeWolf Kiray nie mrgreen ogame nnnuuuuunuuudddddddddaaaaaaaaa pirate btw ogladaliscie filmik "super partia"?? Moze i nuda smile Ale jakos mnie wzielo i ozzego. nie a co to ? jakbym mial laptopa i dostep do netu to moze bym pogral... zawsze mozesz mi takiego kupic to pogramy wink mrgreen o to super partia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 2:11 pm
Kiray BeeWolf Kiray nie mrgreen ogame nnnuuuuunuuudddddddddaaaaaaaaa pirate btw ogladaliscie filmik "super partia"?? Moze i nuda smile Ale jakos mnie wzielo i ozzego. nie a co to ? jakbym mial laptopa i dostep do netu to moze bym pogral... zawsze mozesz mi takiego kupic to pogramy wink mrgreen o to super partianajleprza a jak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|