|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:39 am
Falcone Point.Zer0 Witaj Falcone - ano z początku nie miałem w planach wracać na Gaię, więc sprzedałem itemki i kupiłem komuś Angelic Staff. ale wrociles biggrin milo spotkac kogos ze starych bywalcow a co beziesz dalej wpadal czy to taki jednorazowy wybryk question Nie , skoro wróciłem to wpadał będę xd Na razie Lina-san xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:40 am
_cleef_ color=darkred] w gurnym prawym rogu, so dwa avatary, ale to na samym poczotkua to jest to........... wydawalo mi sie ze kiedys byl taki guzik Vote ale cyba uz go nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:41 am
malutka Witam wszystkich !!!!!!!!!! Witaj Malutka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:41 am
Falcone _cleef_ color=darkred] w gurnym prawym rogu, so dwa avatary, ale to na samym poczotkua to jest to........... wydawalo mi sie ze kiedys byl taki guzik Vote ale cyba uz go nie ma tak ale to niejest to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:42 am
Falcone a to jest to........... wydawalo mi sie ze kiedys byl taki guzik Vote ale cyba uz go nie ma ale pewnego dnia zniknal i juz sie nie pojawil sweatdrop Sama sie zastanawiam co sie z nim stalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:44 am
Vanscin To rozumiem że ja już wygrałem biggrin hehe... nie trac nadziei wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:45 am
Omega Sun Falcone a to jest to........... wydawalo mi sie ze kiedys byl taki guzik Vote ale cyba uz go nie ma ale pewnego dnia zniknal i juz sie nie pojawil sweatdrop Sama sie zastanawiam co sie z nim stalo nie bo kiedys czytalem ze to bylo tak Glosowalo sie na avatarki (ten kto chcial) a moderatorzy wybierali z posrod tych co mieli najwiecej glosow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:46 am
Omega Sun Falcone a to jest to........... wydawalo mi sie ze kiedys byl taki guzik Vote ale cyba uz go nie ma ale pewnego dnia zniknal i juz sie nie pojawil sweatdrop Sama sie zastanawiam co sie z nim stalo Ja chyba nawet gdzieś na Announcements widziałem że właśnie dlatego ten przycisk wniknął że teraz mod'zi wybierajądo spotlight
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:46 am
Cleef ty masz list z pażdziernika i listopada z zeszłego roku?? eek (Czytam o twoim lotto własnie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:47 am
Sei chan Cleef ty masz list z pażdziernika i listopada z zeszłego roku?? eek (Czytam o twoim lotto własnie) niemieszkam w polsce, wiec nieznamsie na miesjacach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:49 am
_cleef_ Sei chan Cleef ty masz list z pażdziernika i listopada z zeszłego roku?? eek (Czytam o twoim lotto własnie) niemieszkam w polsce, wiec nieznamsie na miesjacachThank you letter for Oct 03 i Nov 03 ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:49 am
Omega Sun Vanscin To rozumiem że ja już wygrałem biggrin hehe... nie trac nadziei wink Raczej nie trace- mało kto ma tak oryginalny stroj jak ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:50 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Cleef ty masz list z pażdziernika i listopada z zeszłego roku?? eek (Czytam o twoim lotto własnie) niemieszkam w polsce, wiec nieznamsie na miesjacachThank you letter for Oct 03 i Nov 03 ?? a cos zlego w tym ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:51 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ Sei chan Cleef ty masz list z pażdziernika i listopada z zeszłego roku?? eek (Czytam o twoim lotto własnie) niemieszkam w polsce, wiec nieznamsie na miesjacachThank you letter for Oct 03 i Nov 03 ?? a cos zlego w tym ? sweatdrop Nie nic, gdybym wiedziała że mam szanse wygrać te listy to bym kupiła ticket w twoim lotto, ale przy moim szcześciu nic nie wygram xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|