|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 _cleef_ czy ktos wie gdzie jest konkurs aby sie dostac na "avatar spotligh" ?? Z tego co wiem Avatarki do spotlight wybierają sami Moderatorzy. Witam wszystkich xd Zero dawno zesmy cie tu nie widzieli.................. tak przy okazji czemu jestes goly question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone  co myslicie jak wygladam question Jak cieć w Boże ciało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel polecam mój temat o JRPG 3nodding wink < patrzy na ubranko > mamy takie same ciuszki surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:33 am
Falcone Point.Zer0 _cleef_ czy ktos wie gdzie jest konkurs aby sie dostac na "avatar spotligh" ?? Z tego co wiem Avatarki do spotlight wybierają sami Moderatorzy. Witam wszystkich xd Zero dawno zesmy cie tu nie widzieli.................. tak przy okazji czemu jestes goly question Witaj Falcone - ano z początku nie miałem w planach wracać na Gaię, więc sprzedałem itemki i kupiłem komuś Angelic Staff.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:34 am
Omega Sun Raticiel polecam mój temat o JRPG 3nodding wink < patrzy na ubranko > mamy takie same ciuszki surprised Now sumie... BTW. Jaki temat??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wyciąga z szaliczka różową fiolke i rzuca nią w Zero* *łapie fiolkę i wypija* Cholera , za słodkie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Point.Zer0 _cleef_ czy ktos wie gdzie jest konkurs aby sie dostac na "avatar spotligh" ?? Z tego co wiem Avatarki do spotlight wybierają sami Moderatorzy. Witam wszystkich xd dzieńdoberek 3nodding coś mi się zdaje, że oni wszystkich nie są w stanie obejrzeć... sweatdrop wiecie wiem ze zadam glopie pytanie ale co to jest spotlight question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:35 am
Point.Zer0 Sei chan *Wyciąga z szaliczka różową fiolke i rzuca nią w Zero* *łapie fiolkę i wypija* Cholera , za słodkie O.O wypił pokemiksturke O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:36 am
Falcone Raticiel Point.Zer0 _cleef_ czy ktos wie gdzie jest konkurs aby sie dostac na "avatar spotligh" ?? Z tego co wiem Avatarki do spotlight wybierają sami Moderatorzy. Witam wszystkich xd dzieńdoberek 3nodding coś mi się zdaje, że oni wszystkich nie są w stanie obejrzeć... sweatdrop wiecie wiem ze zadam glopie pytanie ale co to jest spotlight question w gurnym prawym rogu, so dwa avatary, ale to na samym poczotku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:37 am
Point.Zer0 Witaj Falcone - ano z początku nie miałem w planach wracać na Gaię, więc sprzedałem itemki i kupiłem komuś Angelic Staff. ale wrociles biggrin milo spotkac kogos ze starych bywalcow a co beziesz dalej wpadal czy to taki jednorazowy wybryk question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:37 am
Falcone wiecie wiem ze zadam glopie pytanie ale co to jest spotlight question to taki plebiscyt na najlepiej ubranego avka, zwyciezca jest pozniej na banerku na stronie glownej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|