|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:26 am
czy ktos wie gdzie jest konkurs aby sie dostac na "avatar spotligh" ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san hej wie ktos moze , albo zna stronke gdzie sa zapisane kolory w jezyku HTML? sweatdrop ja kolory zawsze robię na chybił/trafił ( czasem trafiają się ładne 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Omega Sun Yumehayla Można się dołączyć^^? Moje połowy ostatnio identycznie wyglądają XD zmonopolizujemy rynek wink A jak XD I przy okazji oczyścimy środowisko naturalne na Gai XD to moze przy okazji zoraganizujemy jakis profilaktyczny, ekologiczny manifest przeciwko wrzucaniu smieci do stawu wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:29 am
Omega Sun Yumehayla Omega Sun Yumehayla Można się dołączyć^^? Moje połowy ostatnio identycznie wyglądają XD zmonopolizujemy rynek wink A jak XD I przy okazji oczyścimy środowisko naturalne na Gai XD to moze przy okazji zoraganizujemy jakis profilaktyczny, ekologiczny manifest przeciwko wrzucaniu smieci do stawu wink ? A co będziemy wtedy łowić? Gupiki? Na co komu gupiki jak mamy opony XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no dobrze...odwala mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 co myslicie jak wygladam question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Vanscin PytaŦ#8218;em sie czy rozmowa jest na jakis okreslony temat... no i sie zalamalem z odpowiedzi jaka dostalem... masz rozne tematy wejdz w jeden z nich i rozmawiaj polecam mój temat o JRPG 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:30 am
Raticiel Lina-san hej wie ktos moze , albo zna stronke gdzie sa zapisane kolory w jezyku HTML? sweatdrop ja kolory zawsze robię na chybił/trafił ( czasem trafiają się ładne 3nodding ) No ja zwykle korzystałam z photoshopa ale tewraz go nie mam^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone  co myslicie jak wygladam question nawet fajnie 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ czy ktos wie gdzie jest konkurs aby sie dostac na "avatar spotligh" ?? Z tego co wiem Avatarki do spotlight wybierają sami Moderatorzy. Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:31 am
Point.Zer0 _cleef_ czy ktos wie gdzie jest konkurs aby sie dostac na "avatar spotligh" ?? Z tego co wiem Avatarki do spotlight wybierają sami Moderatorzy. Witam wszystkich xd dzieńdoberek 3nodding coś mi się zdaje, że oni wszystkich nie są w stanie obejrzeć... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|