|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Akiko Tamashii ok...musze zarobic na zarcie dla rybek xd (kuna...zasmiecone to jezioro sweatdrop ) ja bym mogl juz zalozyc sklep obuwniczy , Fabruke konserwow i wulkanizacje xp ja to samo! a w czasie przerw to zawsze gupika moge zjesc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla _cleef_ Yumehayla _cleef_ niewiem, ale poznaje to dziewczyne z nozem w reku bardo dobre
zaraz wruce, ide cos zjesc ... stare ...to chłopak stare ... ale na Gai widziałes czy poza? Jak poza to możliwe że na deviancie mojego znajomego 4laugh > A jak na Gai to znaczy że napatoczyliśmy się kiedyś na siebie xd ba gaia ale chyba na deviancie widzialem inne rysunki autora http://jump-button.deviantart.com/tutaj? nie, to chyba niebyl on ale two sygnaturke napewno poznaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Akiko Tamashii ok...musze zarobic na zarcie dla rybek xd (kuna...zasmiecone to jezioro sweatdrop ) ja bym mogl juz zalozyc sklep obuwniczy , Fabruke konserwow i wulkanizacje xp to moze zalozymy spolke xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:15 am
_cleef_ Yumehayla _cleef_ Yumehayla _cleef_ niewiem, ale poznaje to dziewczyne z nozem w reku bardo dobre
zaraz wruce, ide cos zjesc ... stare ...to chłopak stare ... ale na Gai widziałes czy poza? Jak poza to możliwe że na deviancie mojego znajomego 4laugh > A jak na Gai to znaczy że napatoczyliśmy się kiedyś na siebie xd ba gaia ale chyba na deviancie widzialem inne rysunki autora http://jump-button.deviantart.com/tutaj? nie, to chyba niebyl on ale two sygnaturke napewno poznaje ewentualnie tutaj: http://yumehayla.deviantart.com/jest w ulubionych...jak nie tam, to musiało to buć gdzieś na Gai 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:16 am
Sei chan skracaj cytaty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:17 am
spadam, bo juz mnie te rybki do szalu doprowadzaja. zegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Falcone Akiko Tamashii ok...musze zarobic na zarcie dla rybek xd (kuna...zasmiecone to jezioro sweatdrop ) ja bym mogl juz zalozyc sklep obuwniczy , Fabruke konserwow i wulkanizacje xp to moze zalozymy spolke xp ? czemu nie xp a tak wogule myslicie ze za smiecie czyli opony puszki i buty tez bedzie mozna dostac przedmioty question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:18 am
Omega Sun Falcone Akiko Tamashii ok...musze zarobic na zarcie dla rybek xd (kuna...zasmiecone to jezioro sweatdrop ) ja bym mogl juz zalozyc sklep obuwniczy , Fabruke konserwow i wulkanizacje xp to moze zalozymy spolke xp ? Można się dołączyć^^? Moje połowy ostatnio identycznie wyglądają XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:18 am
Kyoko Suomi spadam, bo juz mnie te rybki do szalu doprowadzaja. zegnam zegnaj..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|