|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:41 am
Aidanna _cleef_ ktos ma list ze stycznia do spdzedania ? place gotuwko ! a co w nim bylo?? niemoge doczekac sie kiedy bedzie losowanie nagrod... kupie jeszcze kuponikow pare blaugh emobag i chain wallet
a nograody to 30 milionuw(1.)5milionuw(2.)1 milion(3.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Yumehayla ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczack* moze i jestes demonem chociaz demony sa twarde brutalne i robia slodkich oczek ani nie placza przyznaj sie jestes aniolkeim wink jesli on nie jest demonem to ja nepweno jestem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel oj nie wszystkie demony sią takie twarde... wink no dobra Yume jestes Demonem......................... (ale chyba aniolki cie wychowaly)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Yumehayla ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczack* moze i jestes demonem chociaz demony sa twarde brutalne i robia slodkich oczek ani nie placza przyznaj sie jestes aniolkeim wink ty etz jestes aniolkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:42 am
kurde, popie..szczone te rybki! nie chca mi sie lapac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:42 am
Falcone Yumehayla ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczack* moze i jestes demonem chociaz demony sa twarde brutalne i robia slodkich oczek ani nie placza przyznaj sie jestes aniolkeim wink ... ... ... crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:43 am
_cleef_ Yumehayla Lina-san *przytula się do Yume* Witam... *zwraca się do nowego^^* Mrrrrr heart ... *przytula ja do siebie i bawi się pasemkiem włos widzę że nasz nowy przybysz robi furorę...dawno nikt takiej nie wywołał xd oj teraz to cie chyba poznaje, twoi podpis poznaje !...?nani? Skąd...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:44 am
... ...dobra ...spadam ...trzymajta sie ciepło ...Sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Yumehayla Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczach* jasne że jestes... Oczywiście że tak 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla _cleef_ Yumehayla Lina-san *przytula się do Yume* Witam... *zwraca się do nowego^^* Mrrrrr heart ... *przytula ja do siebie i bawi się pasemkiem włos widzę że nasz nowy przybysz robi furorę...dawno nikt takiej nie wywołał xd oj teraz to cie chyba poznaje, twoi podpis poznaje !...?nani? Skąd...? niewiem, ale poznaje to dziewczyne z nozem w reku bardo dobre
zaraz wruce, ide cos zjesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla ... ... ... crying crying crying crying crying Dobra nie palcz juz stare Ciri - nie jestem Aniolkiem evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:45 am
Ja- Yosei ... ...dobra ...spadam ...trzymajta sie ciepło ...Sayonara ... ninja pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi kurde, popie..szczone te rybki! nie chca mi sie lapac crying to takie bestie z nich... ale mozna za jedna dostac 11g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Yumehayla ... ... ... crying crying crying crying crying Dobra nie palcz juz stare Ciri - nie jestem Aniolkiem evil aniolek smile 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:46 am
Aidanna Kyoko Suomi kurde, popie..szczone te rybki! nie chca mi sie lapac crying to takie bestie z nich... ale mozna za jedna dostac 11g lowisz w Durem cieszko tam jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|