|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:37 pm
Owiec BeeWolf Owiec BeeWolf Owiec ludzikom sie znudzila gaia. confused ja mysle, ze sie pochały i na izbie siedza. za 20min ja mam mini parapetowe mrgreen mini czyli 70 osob i litry alkocholu. ? nie. 3 osoby i 70 litrow whee nie no zartuje sami swoi i wodka jaks obrzydliwa bialoruska 5 winiakow i browce. jak zwykle usnelam w polowie mrgreen ale jakiego mam farta, dziele loze z fajna panienka 4laugh no to ciekawie, nie ma co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 11:54 am
BeeWolf no to ciekawie, nie ma co. mi sie w kazdym razie podoba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 9:33 am
Owiec BeeWolf no to ciekawie, nie ma co. mi sie w kazdym razie podoba whee AHA... No dobra, Nudy... Ale dobra wiadomosc Generał opcy wrocił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 10:47 am
BeeWolf Ale dobra wiadomosc Generał opcy wrocił. nie wiem czy to taka dobra wiadomosc wink lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 1:32 pm
Kiray BeeWolf Ale dobra wiadomosc Generał opcy wrocił. nie wiem czy to taka dobra wiadomosc wink lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 3:35 pm
Kiray BeeWolf Ale dobra wiadomosc Generał opcy wrocił. nie wiem czy to taka dobra wiadomosc wink lol No przecie nie zła ... >drapie sie po kroczu<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 7:57 am
BeeWolf Kiray BeeWolf Ale dobra wiadomosc Generał opcy wrocił. nie wiem czy to taka dobra wiadomosc wink lol No przecie nie zła ... >drapie sie po kroczu< no zla... bo jak to tak... przyszedl ale nawet flaszki nie postawil ani nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 8:02 am
Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf Ale dobra wiadomosc Generał opcy wrocił. nie wiem czy to taka dobra wiadomosc wink lol No przecie nie zła ... >drapie sie po kroczu< no zla... bo jak to tak... przyszedl ale nawet flaszki nie postawil ani nic... a bo wódke mam przynosic.. co to za zwyczaje tu zapanowaly.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 8:06 am
opcy a bo wódke mam przynosic.. co to za zwyczaje tu zapanowaly.. xp  nie przyynosic... wyciagnac z piwniczki bimberek pirate znasz jakis program w ktorym mozna zrobic ulotke?? *kombinuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 8:16 am
Kiray znasz jakis program w ktorym mozna zrobic ulotke?? *kombinuje* jaka ulotke? w corelu albo fotoszopie jakims...? o to chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 8:23 am
opcy Kiray znasz jakis program w ktorym mozna zrobic ulotke?? *kombinuje* jaka ulotke? w corelu albo fotoszopie jakims...? o to chodzi? o katastrofach powietrznych xd tak, mniejwiecej o to... zaraz bede musial torrenta zarzucic i sciagnac jakis programik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 8:24 am
Kiray opcy Kiray znasz jakis program w ktorym mozna zrobic ulotke?? *kombinuje* jaka ulotke? w corelu albo fotoszopie jakims...? o to chodzi? o katastrofach powietrznych xd tak, mniejwiecej o to... zaraz bede musial torrenta zarzucic i sciagnac jakis programik... ewentualnie GIMP.. ale do niego to sie trzeba przyzwyczajac na poczatku..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 8:35 am
opcy ewentualnie GIMP.. ale do niego to sie trzeba przyzwyczajac na poczatku.. kiedys w GIMPie pracowalem... ale nie pamietam czy tam jest taka mozliwosc... no zaraz zobacze w smieciach jakie mam na kompie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 3:42 am
Kiray opcy ewentualnie GIMP.. ale do niego to sie trzeba przyzwyczajac na poczatku.. kiedys w GIMPie pracowalem... ale nie pamietam czy tam jest taka mozliwosc... no zaraz zobacze w smieciach jakie mam na kompie... Photoshop albo Corel ale ten drugi z wymienionych jest trudniejszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 8:56 am
BeeWolf Kiray opcy ewentualnie GIMP.. ale do niego to sie trzeba przyzwyczajac na poczatku.. kiedys w GIMPie pracowalem... ale nie pamietam czy tam jest taka mozliwosc... no zaraz zobacze w smieciach jakie mam na kompie... Photoshop albo Corel ale ten drugi z wymienionych jest trudniejszy. corel sciagnelem... ale nie dziala... teraz na jakims darmowym pracuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|