Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 511 512 513 514 515 516 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Oct 25, 2014 9:42 am

Sayenita
Malreni
Sayenita
Éééééés nagy küzdelmek árán, de megszereztem mindent. razz
Bár mos már hogy van subforum sokkal könnyebb lett volna.. stare
Gratulálok! cat_3nodding Szerencsére, még a hétvége előtt megcsináltam a gyilkolós achievementet. Most, mikor pár perce beléptem megrökönyödve vettem észre, hogy lenullázódtak a gyilkolásaim. cat_stressed

Nekem is.. meg több mindenkinek. Nem értem miért. sweatdrop
Pedig egyszerű: megint elszartak valamit.
PostPosted: Sat Oct 25, 2014 9:48 am

Malreni
Sayenita
Malreni
Sayenita
Gratulálok! cat_3nodding Szerencsére, még a hétvége előtt megcsináltam a gyilkolós achievementet. Most, mikor pár perce beléptem megrökönyödve vettem észre, hogy lenullázódtak a gyilkolásaim. cat_stressed

Akkor lehet tudom mi a baj. A bug fórumba csináltam egy topicot, miszerint kaki került a levesbe.. 10 gyilkolás után harcolni küldött a bosshoz, a boss pedig beintett.. konkrétan azt írta, hogy "még nincs itt az ideje, hogy harcoljak.." szóval ő nem engedett harcolni, viszont mivel már megvolt a 10 kills semmit sem tudtam. Se gyógyítani, se harcolni. Amolyan csiki-csuki állapot ez. Na mikor ezt megcsináltam, elkezdtek ömleni az emberek, hogy nekik is ez a problémájuk és hogy rossz az egész.. akkor lehet ezért. sweatdrop

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Oct 25, 2014 9:56 am

Sayenita
Malreni
Sayenita
Malreni
Sayenita

Akkor lehet tudom mi a baj. A bug fórumba csináltam egy topicot, miszerint kaki került a levesbe.. 10 gyilkolás után harcolni küldött a bosshoz, a boss pedig beintett.. konkrétan azt írta, hogy "még nincs itt az ideje, hogy harcoljak.." szóval ő nem engedett harcolni, viszont mivel már megvolt a 10 kills semmit sem tudtam. Se gyógyítani, se harcolni. Amolyan csiki-csuki állapot ez. Na mikor ezt megcsináltam, elkezdtek ömleni az emberek, hogy nekik is ez a problémájuk és hogy rossz az egész.. akkor lehet ezért. sweatdrop
Nem régen kerültem csak a gép elé, de mikor eljutottam ide, ebbe ütköztem bele azonnal. Elszaródott az egész event. Gondolom, majd kijavítják hétfőn, vagy kedden. Amikor eszükbe jut és nem hétvége van éppen.
PostPosted: Sun Oct 26, 2014 12:15 pm

Én úgy haladok is, nem is az event-el. Valóban nem a legjobb, de azért tűrhető. Gyűjtöttem/gyűjtöm boltam a cukrokat a cuccokért és olykor (már a subfórumok létezésekor főleg) harcoltam és gyógyítottam is. Fekete-fehér cuccokból még csak 1 van meg, pláne mivel eleinte csak 100-asával váltottam be a lélekcukrokat, ám úgy nem kaptam belőlük. Na igen, én se tudok 10 ölés után se gyógyítani, se harcolni. Nem hittem volna, hogy ez hiba, gondoltam, ha a boss-t nem túl könnyen legyőzzük, akkor lehet folytatni tovább 10 ölés után. De akkor ezek szerint nem. Sajnos akkor ez van, remélem én is, hogy kijavítják a hibát. Lélekcukrokat meg az oldalon lehet még néha találni és a Switchem-ben kapni, hogy addig is 500-asával fekete-fehér cuccok lehessenek védelemként is a boss(-ok) ellen.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Oct 27, 2014 5:05 am

Bár a Switchem nem mindig ad már lélekcukrokat. Azóta ismét néhányszor próbálkoztam a boss ölésével, majd az egyik végén kiírta, hogy már nincs itt az ideje a boss-al harcolni. Innentők kezdve ismét tudtam/tudok gyógyítani, harcolni. Most akkor vagy helyrehozták így a már hibát, vagy pedig nem hiba volt, hanem eredetileg is így volt, hogy többször kell(ett) a boss-al próbálkozva harcolni és egy idő után ismét enged tovább küzdeni. Egyébként meg lehet saját kommentet törölni, én legalábbis tudtam/tudok.

Közben kiderült, hogy valószínűleg nem hiba a boss-os dolog, ugyanis 10-esével való öléseknél mindig egy ideig a boss-al kell próbálkozni, majd aztán újra hagy tovább gyógyítani és harcolni. Plusz eddig mikor ismét fekete-fehér cuccokat kaptam néha beváltva a lélekcukrokat, megint csak az övet kaptam, ami így már 3-szor is megvan. Nem értem, hogy miért nem a többiből, kissé bosszantó. Remélem a többiből is fogok kapni.
PostPosted: Tue Oct 28, 2014 9:58 am

update:
Malreni
Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen korán elbasznom a Lélekcukorkáim. Így, csak 5700-at tudtam rendesen beváltani.

Ezeket kaptam meg eddig:
(A színesek a hiányzóak!)

User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image

User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image

User Image

User Image User Image

Még egy SDPlus figura hiányzik és meg is van az utolsó tárgy az utolsó achievementtel együtt! cat_mrgreen

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Oct 28, 2014 10:59 am

update:
Malreni
update:
Malreni
Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen korán elbasznom a Lélekcukorkáim. Így, csak 5700-at tudtam rendesen beváltani.

Ezeket kaptam meg eddig:

User Image

User Image User Image

Még egy SDPlus figura hiányzik és meg is van az utolsó tárgy az utolsó achievementtel együtt! cat_mrgreen

User Image User Image User Image

User Image

Már csak azt kell kivárnom, hogy megkapjam az achievementeket. cat_3nodding
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 12:53 am

Nekem azóta már szinte mindegyik fekete-fehér cucc megvan, kivéve még a sapka része. Plusz már rájöttem, hogy nagyjából hogyan működik a lélekcukrokért kapható cuccok kiosztása azzal együtt, hogy mikor kevésbé, vagy jobban jelzi, hogy XY/500 lélekcukorért lehet nagyobb eséllyel ezt-azt a fekete-fehér cuccot kapni a potion-ök mellett. Részben a fekete-fehér cuccokért harcoltam/harcolok, részben meg egyébként is (az achivement-ekért kevésbé, de nem bánom, hogy szereztem, szerzek még esetleg).

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 1:18 pm

update:
Malreni
update:
Malreni
update:
Malreni

Ezeket kaptam meg eddig:

User Image

User Image User Image

User Image User Image User Image

User Image

Már csak azt kell kivárnom, hogy megkapjam az achievementeket. cat_3nodding
Nem kaptam meg az achievement-eket egyelőre. Írtam a hibabejelentő topic-ba, mert többek írták, hogy csak így kapták meg ők is a sajátjukat.
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 1:44 pm

Malreni
update:
Malreni

Ezeket kaptam meg eddig:

User Image

User Image User Image

Milyen cukros achievement ez már megint? eek emotion_0A0 emotion_donotwant

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 1:48 pm

Sayenita
Malreni
update:
Malreni

Ezeket kaptam meg eddig:

User Image

User Image User Image

Milyen cukros achievement ez már megint? eek emotion_0A0 emotion_donotwant

Jár egy achievement a teljes Advocate (ezüst színű ToT tárgyak) 2k14 szett összegyűjtéséért és egy achievement az ÖSSZES h2k14 tárgy (8 ToT tárgy, 8 Advocate tárgy, 3 SDPlus tárgy) megszerzéséért. (Jelenleg a granting glitch-es, de nagyon...)
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 1:51 pm

Malreni

Jár egy achievement a teljes Advocate (ezüst színű ToT tárgyak) 2k14 szett összegyűjtéséért és egy achievement az ÖSSZES h2k14 tárgy (8 ToT tárgy, 8 Advocate tárgy, 3 SDPlus tárgy) megszerzéséért. (Jelenleg a granting glitch-es, de nagyon...)

Uhh.. azt hittem már végeztem.. sweatdrop Nekem hiányzik egy fekete-fehér mellényem.. a többiből már van vagy 5-5 db.. scream A cukorkákat meg nem volt kedvem gyűjteni a boltban, mert olyan szerencsétlenül idegesítően adják.. 4 boltból 1 ad elsőre.. stare Ezeket össze kell akkor gyűjtsem.. ááááá emotion_drool emotion_eyebrow emotion_facepalm emotion_0A0 emotion_donotwant emotion_omnomnom emotion_zombie

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 1:54 pm

Sayenita
Malreni

Uhh.. azt hittem már végeztem.. sweatdrop Nekem hiányzik egy fekete-fehér mellényem.. a többiből már van vagy 5-5 db.. scream A cukorkákat meg nem volt kedvem gyűjteni a boltban, mert olyan szerencsétlenül idegesítően adják.. 4 boltból 1 ad elsőre.. stare Ezeket össze kell akkor gyűjtsem.. ááááá emotion_drool emotion_eyebrow emotion_facepalm emotion_0A0 emotion_donotwant emotion_omnomnom emotion_zombie
A Boss-ok legyőzéséért lehet kapni SDPlus figurákat, hármat összesen. Azok már megvannak?
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 1:56 pm

Malreni
Sayenita
Malreni

A Boss-ok legyőzéséért lehet kapni SDPlus figurákat, hármat összesen. Azok már megvannak?

Azok bőven. 6x is harcoltam már a bossokkal ami győzelemmel zárult. Viszont a boltokban már nincs több üzlet ahol cukorkát adna és azt írja 17/22.. hol van a többi cukorka? :/

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 2:01 pm

Sayenita
Malreni
Sayenita
Malreni

Azok bőven. 6x is harcoltam már a bossokkal ami győzelemmel zárult. Viszont a boltokban már nincs több üzlet ahol cukorkát adna és azt írja 17/22.. hol van a többi cukorka? :/
A Shops oldalon végig tudod nézni, hogy melyik boltban kaphatsz még cukorkát. Nézd meg ott először. cat_3nodding
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 511 512 513 514 515 516 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games