|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2014 9:42 am
Sayenita Malreni Sayenita Éééééés nagy küzdelmek árán, de megszereztem mindent. razz Bár mos már hogy van subforum sokkal könnyebb lett volna.. stare Gratulálok! cat_3nodding Szerencsére, még a hétvége előtt megcsináltam a gyilkolós achievementet. Most, mikor pár perce beléptem megrökönyödve vettem észre, hogy lenullázódtak a gyilkolásaim. cat_stressed Nekem is.. meg több mindenkinek. Nem értem miért. sweatdrop Pedig egyszerű: megint elszartak valamit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2014 9:48 am
Malreni Sayenita Malreni Sayenita Éééééés nagy küzdelmek árán, de megszereztem mindent. razz Bár mos már hogy van subforum sokkal könnyebb lett volna.. stare Gratulálok! cat_3nodding Szerencsére, még a hétvége előtt megcsináltam a gyilkolós achievementet. Most, mikor pár perce beléptem megrökönyödve vettem észre, hogy lenullázódtak a gyilkolásaim. cat_stressed Nekem is.. meg több mindenkinek. Nem értem miért. sweatdrop Pedig egyszerű: megint elszartak valamit. Akkor lehet tudom mi a baj. A bug fórumba csináltam egy topicot, miszerint kaki került a levesbe.. 10 gyilkolás után harcolni küldött a bosshoz, a boss pedig beintett.. konkrétan azt írta, hogy "még nincs itt az ideje, hogy harcoljak.." szóval ő nem engedett harcolni, viszont mivel már megvolt a 10 kills semmit sem tudtam. Se gyógyítani, se harcolni. Amolyan csiki-csuki állapot ez. Na mikor ezt megcsináltam, elkezdtek ömleni az emberek, hogy nekik is ez a problémájuk és hogy rossz az egész.. akkor lehet ezért. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2014 9:56 am
Sayenita Malreni Sayenita Malreni Sayenita Éééééés nagy küzdelmek árán, de megszereztem mindent. razz Bár mos már hogy van subforum sokkal könnyebb lett volna.. stare Gratulálok! cat_3nodding Szerencsére, még a hétvége előtt megcsináltam a gyilkolós achievementet. Most, mikor pár perce beléptem megrökönyödve vettem észre, hogy lenullázódtak a gyilkolásaim. cat_stressed Nekem is.. meg több mindenkinek. Nem értem miért. sweatdrop Pedig egyszerű: megint elszartak valamit. Akkor lehet tudom mi a baj. A bug fórumba csináltam egy topicot, miszerint kaki került a levesbe.. 10 gyilkolás után harcolni küldött a bosshoz, a boss pedig beintett.. konkrétan azt írta, hogy "még nincs itt az ideje, hogy harcoljak.." szóval ő nem engedett harcolni, viszont mivel már megvolt a 10 kills semmit sem tudtam. Se gyógyítani, se harcolni. Amolyan csiki-csuki állapot ez. Na mikor ezt megcsináltam, elkezdtek ömleni az emberek, hogy nekik is ez a problémájuk és hogy rossz az egész.. akkor lehet ezért. sweatdrop Nem régen kerültem csak a gép elé, de mikor eljutottam ide, ebbe ütköztem bele azonnal. Elszaródott az egész event. Gondolom, majd kijavítják hétfőn, vagy kedden. Amikor eszükbe jut és nem hétvége van éppen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 26, 2014 12:15 pm
Én úgy haladok is, nem is az event-el. Valóban nem a legjobb, de azért tűrhető. Gyűjtöttem/gyűjtöm boltam a cukrokat a cuccokért és olykor (már a subfórumok létezésekor főleg) harcoltam és gyógyítottam is. Fekete-fehér cuccokból még csak 1 van meg, pláne mivel eleinte csak 100-asával váltottam be a lélekcukrokat, ám úgy nem kaptam belőlük. Na igen, én se tudok 10 ölés után se gyógyítani, se harcolni. Nem hittem volna, hogy ez hiba, gondoltam, ha a boss-t nem túl könnyen legyőzzük, akkor lehet folytatni tovább 10 ölés után. De akkor ezek szerint nem. Sajnos akkor ez van, remélem én is, hogy kijavítják a hibát. Lélekcukrokat meg az oldalon lehet még néha találni és a Switchem-ben kapni, hogy addig is 500-asával fekete-fehér cuccok lehessenek védelemként is a boss(-ok) ellen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2014 5:05 am
Bár a Switchem nem mindig ad már lélekcukrokat. Azóta ismét néhányszor próbálkoztam a boss ölésével, majd az egyik végén kiírta, hogy már nincs itt az ideje a boss-al harcolni. Innentők kezdve ismét tudtam/tudok gyógyítani, harcolni. Most akkor vagy helyrehozták így a már hibát, vagy pedig nem hiba volt, hanem eredetileg is így volt, hogy többször kell(ett) a boss-al próbálkozva harcolni és egy idő után ismét enged tovább küzdeni. Egyébként meg lehet saját kommentet törölni, én legalábbis tudtam/tudok.
Közben kiderült, hogy valószínűleg nem hiba a boss-os dolog, ugyanis 10-esével való öléseknél mindig egy ideig a boss-al kell próbálkozni, majd aztán újra hagy tovább gyógyítani és harcolni. Plusz eddig mikor ismét fekete-fehér cuccokat kaptam néha beváltva a lélekcukrokat, megint csak az övet kaptam, ami így már 3-szor is megvan. Nem értem, hogy miért nem a többiből, kissé bosszantó. Remélem a többiből is fogok kapni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 28, 2014 9:58 am
update:Malreni Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen korán elbasznom a Lélekcukorkáim. Így, csak 5700-at tudtam rendesen beváltani. Még egy SDPlus figura hiányzik és meg is van az utolsó tárgy az utolsó achievementtel együtt! cat_mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 28, 2014 10:59 am
update:Malreni update:Malreni Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen korán elbasznom a Lélekcukorkáim. Így, csak 5700-at tudtam rendesen beváltani. Még egy SDPlus figura hiányzik és meg is van az utolsó tárgy az utolsó achievementtel együtt! cat_mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2014 12:53 am
Nekem azóta már szinte mindegyik fekete-fehér cucc megvan, kivéve még a sapka része. Plusz már rájöttem, hogy nagyjából hogyan működik a lélekcukrokért kapható cuccok kiosztása azzal együtt, hogy mikor kevésbé, vagy jobban jelzi, hogy XY/500 lélekcukorért lehet nagyobb eséllyel ezt-azt a fekete-fehér cuccot kapni a potion-ök mellett. Részben a fekete-fehér cuccokért harcoltam/harcolok, részben meg egyébként is (az achivement-ekért kevésbé, de nem bánom, hogy szereztem, szerzek még esetleg).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2014 1:18 pm
update:Malreni update:Malreni update:Malreni Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen korán elbasznom a Lélekcukorkáim. Így, csak 5700-at tudtam rendesen beváltani. Még egy SDPlus figura hiányzik és meg is van az utolsó tárgy az utolsó achievementtel együtt! cat_mrgreen Nem kaptam meg az achievement-eket egyelőre. Írtam a hibabejelentő topic-ba, mert többek írták, hogy csak így kapták meg ők is a sajátjukat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2014 1:44 pm
Malreni update:Malreni Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen korán elbasznom a Lélekcukorkáim. Így, csak 5700-at tudtam rendesen beváltani. Még egy SDPlus figura hiányzik és meg is van az utolsó tárgy az utolsó achievementtel együtt! cat_mrgreen Milyen cukros achievement ez már megint? eek emotion_0A0 emotion_donotwant
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2014 1:48 pm
Sayenita Malreni update:Malreni Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen korán elbasznom a Lélekcukorkáim. Így, csak 5700-at tudtam rendesen beváltani. Még egy SDPlus figura hiányzik és meg is van az utolsó tárgy az utolsó achievementtel együtt! cat_mrgreen Milyen cukros achievement ez már megint? eek emotion_0A0 emotion_donotwant Jár egy achievement a teljes Advocate (ezüst színű ToT tárgyak) 2k14 szett összegyűjtéséért és egy achievement az ÖSSZES h2k14 tárgy (8 ToT tárgy, 8 Advocate tárgy, 3 SDPlus tárgy) megszerzéséért. (Jelenleg a granting glitch-es, de nagyon...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2014 1:51 pm
Malreni Jár egy achievement a teljes Advocate (ezüst színű ToT tárgyak) 2k14 szett összegyűjtéséért és egy achievement az ÖSSZES h2k14 tárgy (8 ToT tárgy, 8 Advocate tárgy, 3 SDPlus tárgy) megszerzéséért. (Jelenleg a granting glitch-es, de nagyon...) Uhh.. azt hittem már végeztem.. sweatdrop Nekem hiányzik egy fekete-fehér mellényem.. a többiből már van vagy 5-5 db.. scream A cukorkákat meg nem volt kedvem gyűjteni a boltban, mert olyan szerencsétlenül idegesítően adják.. 4 boltból 1 ad elsőre.. stare Ezeket össze kell akkor gyűjtsem.. ááááá emotion_drool emotion_eyebrow emotion_facepalm emotion_0A0 emotion_donotwant emotion_omnomnom emotion_zombie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2014 1:54 pm
Sayenita Malreni Jár egy achievement a teljes Advocate (ezüst színű ToT tárgyak) 2k14 szett összegyűjtéséért és egy achievement az ÖSSZES h2k14 tárgy (8 ToT tárgy, 8 Advocate tárgy, 3 SDPlus tárgy) megszerzéséért. (Jelenleg a granting glitch-es, de nagyon...) Uhh.. azt hittem már végeztem.. sweatdrop Nekem hiányzik egy fekete-fehér mellényem.. a többiből már van vagy 5-5 db.. scream A cukorkákat meg nem volt kedvem gyűjteni a boltban, mert olyan szerencsétlenül idegesítően adják.. 4 boltból 1 ad elsőre.. stare Ezeket össze kell akkor gyűjtsem.. ááááá emotion_drool emotion_eyebrow emotion_facepalm emotion_0A0 emotion_donotwant emotion_omnomnom emotion_zombie A Boss-ok legyőzéséért lehet kapni SDPlus figurákat, hármat összesen. Azok már megvannak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2014 1:56 pm
Malreni Sayenita Malreni Jár egy achievement a teljes Advocate (ezüst színű ToT tárgyak) 2k14 szett összegyűjtéséért és egy achievement az ÖSSZES h2k14 tárgy (8 ToT tárgy, 8 Advocate tárgy, 3 SDPlus tárgy) megszerzéséért. (Jelenleg a granting glitch-es, de nagyon...) Uhh.. azt hittem már végeztem.. sweatdrop Nekem hiányzik egy fekete-fehér mellényem.. a többiből már van vagy 5-5 db.. scream A cukorkákat meg nem volt kedvem gyűjteni a boltban, mert olyan szerencsétlenül idegesítően adják.. 4 boltból 1 ad elsőre.. stare Ezeket össze kell akkor gyűjtsem.. ááááá emotion_drool emotion_eyebrow emotion_facepalm emotion_0A0 emotion_donotwant emotion_omnomnom emotion_zombie A Boss-ok legyőzéséért lehet kapni SDPlus figurákat, hármat összesen. Azok már megvannak? Azok bőven. 6x is harcoltam már a bossokkal ami győzelemmel zárult. Viszont a boltokban már nincs több üzlet ahol cukorkát adna és azt írja 17/22.. hol van a többi cukorka? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2014 2:01 pm
Sayenita Malreni Sayenita Malreni Jár egy achievement a teljes Advocate (ezüst színű ToT tárgyak) 2k14 szett összegyűjtéséért és egy achievement az ÖSSZES h2k14 tárgy (8 ToT tárgy, 8 Advocate tárgy, 3 SDPlus tárgy) megszerzéséért. (Jelenleg a granting glitch-es, de nagyon...) Uhh.. azt hittem már végeztem.. sweatdrop Nekem hiányzik egy fekete-fehér mellényem.. a többiből már van vagy 5-5 db.. scream A cukorkákat meg nem volt kedvem gyűjteni a boltban, mert olyan szerencsétlenül idegesítően adják.. 4 boltból 1 ad elsőre.. stare Ezeket össze kell akkor gyűjtsem.. ááááá emotion_drool emotion_eyebrow emotion_facepalm emotion_0A0 emotion_donotwant emotion_omnomnom emotion_zombie A Boss-ok legyőzéséért lehet kapni SDPlus figurákat, hármat összesen. Azok már megvannak? Azok bőven. 6x is harcoltam már a bossokkal ami győzelemmel zárult. Viszont a boltokban már nincs több üzlet ahol cukorkát adna és azt írja 17/22.. hol van a többi cukorka? :/ A Shops oldalon végig tudod nézni, hogy melyik boltban kaphatsz még cukorkát. Nézd meg ott először. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|