|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:36 am
Bee wystraszylam siem ciebie!!! uch... ej a skad cirrila masz piorko i gdzie mozna battle rzeczy ku[ic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ktos ma list ze stycznia do spdzedania ? place gotuwko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Ja- Yosei ...oyaho ...jestem tu na uno sekundo ...dajta mi tu jakieś tri beeren! xp ... ...co słychać? ...ja własnie mam wystawę w Tychach i wisi w bibliotece miejskiej xd ... ...(ale ta muza z naruto jest supa!) ... ... jesteś z Tych/Tych sorx nie wiem jak tio się m.. )? znasz może Akemi albo Mery? 3nodding ...tia...jestem z Tychów (tych - obie formy zdaje się są poprawne) ...ale nie znam tych osóbek ...znam za to Rynn i Kage domokun ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczach* okej nie ma co płakać... jesteś nim na pewno... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
piorko kupialm w sklepie ... >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczach* jasne że jestes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:38 am
Ja- Yosei ...tia...jestem z Tychów (tych - obie formy zdaje się są poprawne) ...ale nie znam tych osóbek ...znam za to Rynn i Kage domokun ... ... ahiam 3nodding dużo jest fanoof m&a w Tychach jak słyszałam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Bee wystraszylam siem ciebie!!! uch... ej a skad cirrila masz piorko i gdzie mozna battle rzeczy ku[ic piorko mozna kupic w barton boutiqe (czy jak to tam idzie.. u Iana poprostu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczack* moze i jestes demonem chociaz demony sa twarde brutalne i robia slodkich oczek ani nie placza przyznaj sie jestes aniolkeim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ ktos ma list ze stycznia do spdzedania ? place gotuwko ! a co w nim bylo?? niemoge doczekac sie kiedy bedzie losowanie nagrod... kupie jeszcze kuponikow pare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:39 am
Falcone Yumehayla ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczack* moze i jestes demonem chociaz demony sa twarde brutalne i robia slodkich oczek ani nie placza przyznaj sie jestes aniolkeim wink oj nie wszystkie demony sią takie twarde... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:40 am
Kyoko Suomi Yumehayla Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczach* *glaszcze* ja ci wierze smile ...nyu..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|