|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:30 am
Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:31 am
Kyoko Suomi Aidanna i co teraz... jak wygladam???/ ..inaczej... xd eek gadasz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...oyaho ...jestem tu na uno sekundo ...dajta mi tu jakieś tri beeren! xp ... ...co słychać? ...ja własnie mam wystawę w Tychach i wisi w bibliotece miejskiej xd ... ...(ale ta muza z naruto jest supa!) ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
CZeść Wam, nie owijam w Bawełne ... pogoda jest do dupy nic mi sie niechce a na dodatek Karzda mozliwosc do Imprezowania wyszła ;( .... A co u W AS
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Falcone Raticiel o jakim daniu 2,5$ mowa? za co? eek gdyby Rok temu dala kase na Gaie to by teraz miala jakis fajny przewdmiot chyba nitmare scraf i mogla by go sprzewdac za gruba kase i by byla teraz bogata by teraz miala mini nm lub angelic wings, bo ona byla tu wczesniejNie wiem po co wy ta kase wysyłaci naprawde - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted ta Falcone, rzeczywiscie stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:32 am
Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted nie ma się o co kłócić, demony tio diabły, a diabły tio upadłe anioły... ( zależy od religii rzecz jasna... ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:33 am
cirilla-chan Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted ta Falcone, rzeczywiscie stare xd moze powiesz ze jestem mily i szarmancki i ze mnie prawdziwy aniol xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Nie wiem po co wy ta kase wysyłaci naprawde - - ja tez sie zastanawiam po co. przeciez te listy sa fikcyjne, no i to tylko forum jest..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:34 am
Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:34 am
Lina-san _cleef_ Falcone Raticiel o jakim daniu 2,5$ mowa? za co? eek gdyby Rok temu dala kase na Gaie to by teraz miala jakis fajny przewdmiot chyba nitmare scraf i mogla by go sprzewdac za gruba kase i by byla teraz bogata by teraz miala mini nm lub angelic wings, bo ona byla tu wczesniejNie wiem po co wy ta kase wysyłaci naprawde - - ja mieszkam w norwegji, tu rodzice zarabiajo duzo wiecej i niemam na co uzywac kiesznkowych, wiec zostaje gaia online
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:35 am
Falcone moze powiesz ze jestem mily i szarmancki i ze mnie prawdziwy aniol xp pewnie wink aniolku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Falcone Yumehayla Od zawsze, drogi panie...od zawsze  ie pasujesz do demona stare ja jestem prawdziwym demonem twisted ale...ja jestem demonem...naprawdę... *łzy pojawiaja się w jego oczach* *glaszcze* ja ci wierze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Lina-san Nie wiem po co wy ta kase wysyłaci naprawde - - ja tez sie zastanawiam po co. przeciez te listy sa fikcyjne, no i to tylko forum jest.. Po co wysylac kase question Po to rzeby to forum moglo istniec i zeby milo spedzac tu czas bez kasy poprostu by nie mieli za co utrzymac serwera a 2.5$ to nie jest tak strasznie duzo (co prawda mnie na to nie stac xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|