|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:24 am
Yumehayla _cleef_ Yumehayla _cleef_ Yumehayla *wlatuje przez swoją automatyczną bramę w suficie i z gracją ląduje na ziemi* O, c�ż ja widzę, nowa twarz...witamy w naszym zacnym gronie^^... *roglada sie* ja ?A któżby inny, proszę pana^^? Jestem Yumehayla, tutejszy demon, momentami mylnie brany za anioła, choć nie mam nic przeciwko, od niedawna także lodowy feniks i kilka innych dziwnych żeczy które akurat wyleciały mi z głowy^^...a z kim mam przyjemność^^? *przekrzywia główkę i potrząsa jego dłonią na przywitanie^^* z kim pan ma przyjemnosc to zalezy co pan che wiedziecOch, wszystko zależy od tego co pan ma ochotę powiedzieć^^ no ja niewiem co mam powiedziec, moze to ze naprawde nazywam sie radek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:24 am
o jakim daniu 2,5$ mowa? za co? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:25 am
Aidanna ej no fajnie... skasowalo mi kase za fryzjera a nic sie niezmienilo a w profilu niemoge sie zobaczyc... fajnie... skasowalo mi 250 crying nieplacz, 250 to nieduzo szybko odzyskasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:26 am
Raticiel o jakim daniu 2,5$ mowa? za co? eek gdyby Rok temu dala kase na Gaie to by teraz miala jakis fajny przewdmiot chyba nitmare scraf i mogla by go sprzewdac za gruba kase i by byla teraz bogata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ej no fajnie... skasowalo mi kase za fryzjera a nic sie niezmienilo a w profilu niemoge sie zobaczyc... fajnie... skasowalo mi 250 crying zaloguj się może jeszcze raz? ja miałam podobnie jak się odmieniałam z zombie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Yumehayla _cleef_ Yumehayla *wlatuje przez swoją automatyczną bramę w suficie i z gracją ląduje na ziemi* O, c?ż ja widzę, nowa twarz...witamy w naszym zacnym gronie^^... *roglada sie* ja ?A któżby inny, proszę pana^^? Jestem Yumehayla, tutejszy demon, momentami mylnie brany za anioła, choć nie mam nic przeciwko, od niedawna także lodowy feniks i kilka innych dziwnych żeczy które akurat wyleciały mi z głowy^^...a z kim mam przyjemność^^? *przekrzywia główkę i potrząsa jego dłonią na przywitanie^^* opd kiedy to ty demonem jestes stare Od zawsze, drogi panie...od zawsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel o jakim daniu 2,5$ mowa? za co? eek placisz prawdziwo kase dla gaia online i dostajesz jeden list za kazde 2.5 dolara i zazwyczaj place 15$ co drugi tydzien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:27 am
i co teraz... jak wygladam???/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel o jakim daniu 2,5$ mowa? za co? eek jezeli dasz kase na gaie (2,50$) to dadza ci list..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O! jush masz niowe włoski Adi! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:28 am
Aidanna i co teraz... jak wygladam???/ kawaii 3nodding podobne do moich prawdziwych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 5:29 am
Falcone Raticiel o jakim daniu 2,5$ mowa? za co? eek gdyby Rok temu dala kase na Gaie to by teraz miala jakis fajny przewdmiot chyba nitmare scraf i mogla by go sprzewdac za gruba kase i by byla teraz bogata by teraz miala mini nm lub angelic wings, bo ona byla tu wczesniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna i co teraz... jak wygladam???/ ..inaczej... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Raticiel o jakim daniu 2,5$ mowa? za co? eek jezeli dasz kase na gaie (2,50$) to dadza ci list.. aha... hmmm... niom już się rozpędziłam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|