|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:17 am
Yumehayla Lina-san przestańcie ! *nagle nastąpił wielki wybuch...obydwoje odrzuciło do tyłu* m#322;em spok/quote] Ale...ale...to on zaczął! Chciał mnie oskubać! Nawet się nie zapytał- - nie jestem ON jestem O N A
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:17 am
Lina-san Raticiel Lina-san Eurina Vam Raticiel oby tylko wujek Julci się nie wtrącił... ten dziad chce je pozabijać jak jeszcze trochę urosną crying crying crying stressed ale najgorzej będzie jak przyjdzie moment wyboru, bo będę chciała zabrać wszystkie crying To zabierz wszystkie i powiedz, ze mosisz sie zastanowic razz Moze uda sie znalezc dla nich dom w tym czasie? sad wezwij animalsD akurat animals przyjedzie dla czterech kociak. przecież to nawet nie wywoła medialnej sensacji sweatdrop wiesz z czego mozna zrobic sesnajcje nawet sobie nie zdajesz sprawy XD nie po prostu...wczesniejsza śmierć lub pozniejsza..jelsi masz brac koty po to by je zabic.. uśpienie nie boli tak jak topienie czy palenie ( mówięwam, że to wieś i ludzie są tu bardziej zwierzecy niz zwierzeta... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:18 am
Yumehayla Miss_Karina Lina-san *zasłania Karine tarczą ^^* he he dziekuje ale niestety za poozno.... tylko zebysmy tego nie powtarzali ok? no coz zegnam bede wieczorem ew. a ty, Blue Fenix... cos ci tli z tyłu papatki *patrzy na swgon, i resztki ognia znikają przy lodowym podmuchu* Żegnam panią na razie- -... blaugh do zobaczonka i plz nie chowaj urazy ^^ paps
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:19 am
*Zeskakuje z fotela na głowę Liny*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:19 am
Miss_Karina Yumehayla Lina-san przestańcie ! *nagle nastąpił wielki wybuch...obydwoje odrzuciło do tyłu* m#322;em spok/quote] Ale...ale...to on zaczął! Chciał mnie oskubać! Nawet się nie zapytał- - nie jestem ON jestem O N A ptak stare >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:20 am
Yumehayla Miss_Karina Lina-san *zasłania Karine tarczą ^^* he he dziekuje ale niestety za poozno.... tylko zebysmy tego nie powtarzali ok? no coz zegnam bede wieczorem ew. a ty, Blue Fenix... cos ci tli z tyłu papatki *patrzy na swgon, i resztki ognia znikają przy lodowym podmuchu* Żegnam panią na razie- -... No już... *przytula go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:21 am
Lina-san Yumehayla Miss_Karina Lina-san *zasłania Karine tarczą ^^* he he dziekuje ale niestety za poozno.... tylko zebysmy tego nie powtarzali ok? no coz zegnam bede wieczorem ew. a ty, Blue Fenix... cos ci tli z tyłu papatki *patrzy na swgon, i resztki ognia znikają przy lodowym podmuchu* Żegnam panią na razie- -... No już... *przytula go* Nyuuuuuuuuu... *wtula się i smyra przy szyi^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:21 am
Raticiel uśpienie nie boli tak jak topienie czy palenie ( mówięwam, że to wieś i ludzie są tu bardziej zwierzecy niz zwierzeta... ) Ej no wiem.., tez chce mi sie płakac jak widze jak ludzie traktuja zwierzeta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:25 am
Witam widze ze wy tu jeszcze drazycie temat dreczonych zwierzatek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:26 am
Falcone Witam widze ze wy tu jeszcze drazycie temat dreczonych zwierzatek *Skacze na Falcone*Mrau!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:28 am
Lina-san Raticiel uśpienie nie boli tak jak topienie czy palenie ( mówięwam, że to wieś i ludzie są tu bardziej zwierzecy niz zwierzeta... ) Ej no wiem.., tez chce mi sie płakac jak widze jak ludzie traktuja zwierzeta... więc sama widzisz... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|